Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Podpora informačního vzdělávání na ČZU v Praze: výsledky grantu PhDr. Hana Landová SIC ČZU v Praze IVIG 2005, Praha, 22.září.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Podpora informačního vzdělávání na ČZU v Praze: výsledky grantu PhDr. Hana Landová SIC ČZU v Praze IVIG 2005, Praha, 22.září."— Transkript prezentace:

1 Podpora informačního vzdělávání na ČZU v Praze: výsledky grantu PhDr. Hana Landová SIC ČZU v Praze IVIG 2005, Praha, 22.září

2 O grantu  Grant Fondu rozvoje VŠ (2004)  Tématický okruh E – pro knihovny  Cíl projektu: Zkvalitnění podpory IV v prostředí ČZU pomocí tištěných a elektronických materiálů a rozšíření spektra nabízených forem IV

3 Výchozí situace byla …  cca 4,5 tis. nových studentů ročně  SIC nabízelo úvodní přednášky pro studenty bakalářského a doktorandského studia na 3 fakultách a 1 institutu  I další přednášky pro studenty, kteří zpracovávají bakalářské a diplomové práce + další specializované semináře Nestačilo to!!!

4 Díky grantu jsme …  vytvořili manuály (práce s DB & akademické dovednosti)  zpřístupnili manuály na www stránkách ve formátu PDF (www.sic.czu.cz: „Materiály pro studenty“)www.sic.czu.cz  mohli připravit tištěné materiály do studoven a na výuku  získali technickou podporu výuky (plátno, projektor, duplexní tiskárnu …)

5 Dále bychom rádi …  zlepšili webovou prezentaci IV na ČZU  propagovali vytvořené materiály mezi pedagogy a studenty  oslovili studenty kombinovaného studia formou e-learningu (konkurz)  vytvořili koncepci IV na ČZU dle nového dlouhodobého záměru univerzity!!!

6 Děkuji za pozornost!!! Kontakt: hanalandova@sic.czu.cz


Stáhnout ppt "Podpora informačního vzdělávání na ČZU v Praze: výsledky grantu PhDr. Hana Landová SIC ČZU v Praze IVIG 2005, Praha, 22.září."

Podobné prezentace


Reklamy Google