Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Projekt „Učme se podnikat!“ Žadatel: LAG Podralsko o.s.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Projekt „Učme se podnikat!“ Žadatel: LAG Podralsko o.s."— Transkript prezentace:

1 Projekt „Učme se podnikat!“ Žadatel: LAG Podralsko o.s.
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost číslo prioritní osy 7.1 název osy: Počáteční vzdělávání Projekt „Učme se podnikat!“ Žadatel: LAG Podralsko o.s.

2 Dotazník pro studenty Cíl: zjištění spokojenosti studentů s úrovní přednášek a seminářů,pořádaných v rámci projektu „Učme se podnikat!“ Očekáváme: zjištění nač bychom měli klást větší důraz, co by studenty zajímalo, co by jim pomohlo při rozhodování o volbě budoucího povolání.

3 Dotazník pro studenty Obsahuje 15 otázek, zaměřených na spokojenost
studentů s kurzy, tématy, zjištění zájmu studentů o jednotlivá témata, včetně snahy o zjištění, zda realizace kurzů může studentovi pomoci při jeho dalším uplatnění na trhu práce nebo při dalším studiu.

4 Cíl Dotazník pro pedagogy
zjistit Váš názor na projekt „Učme se podnikat!“ jednotlivé prezentované moduly přístup lektorů potřebnost tématu možnost Vaší případné metodické pomoci studentům při přípravě jejich podnikatelských záměrů.

5 Dotazník pro pedagogy Obsahuje 9 otázek, zaměřených na názor
pedagogů na jednotlivá prezentovaná témata, jejich potřebnost a význam. Dále na možnou pomoc studentům při přípravě na budoucí povolání nebo studium a ochotu spolupráce při tvorbě podnikatelských záměrů.

6 Webové stránky projektu www.ucmesepodnikat.cz

7 MOODLE (přístup z webových stránek projektu)
Studijní materiály, e-learningové testy a posléze diskuzní fórum bude studentům a učitelům přístupné prostřednictvím nástroje MOODLE: softwarový nástroj pro tvorbu výukových systémů a elektronických kurzů v prostředí internetu je považován za standard, současně je využíván mnoha školami v České republice Autoři kurzů mají v Moodle k dispozici řadu modulů, tedy stavebních kamenů kurzu, z nichž sestavují jeho obsah V prostředí MOODLE budeme využívat zejména: studijní materiály ke stažení diskusní fóra s možností odebírání příspěvků em zadávání úkolů účastníkům kurzu automaticky vyhodnocované testy složené z různých typů testových úloh Přístup bude umožněn registrovaným učitelům a studentům na základě přidělení jména a hesla

8 MOODLE přístup z www.ucmesepodnikat.cz/vyuka úvodní stránka MOODLE

9 MOODLE přístup z www.ucmesepodnikat.cz/vyuka Přihlášení

10 MOODLE přístup z www.ucmesepodnikat.cz/vyuka Ukázka testu

11 MOODLE přístup z www. ucmesepodnikat
MOODLE přístup z Zobrazení pro studenty k zápisu do kurzu

12 e-mail: manager@lagpodralsko.com
Děkujeme za pozornost! PhDr. Dagmar Strnadová Miroslava Váradiová Jindřich Šolc LAG Podralsko o.s. tel.:


Stáhnout ppt "Projekt „Učme se podnikat!“ Žadatel: LAG Podralsko o.s."

Podobné prezentace


Reklamy Google