Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Co je komunikace? Proč je komunikace(nejen) pro policejní službu tak zásadní? Jaké nároky jsou s komunikací spojeny? Mohou občané kontrolovat veřejný výkon.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Co je komunikace? Proč je komunikace(nejen) pro policejní službu tak zásadní? Jaké nároky jsou s komunikací spojeny? Mohou občané kontrolovat veřejný výkon."— Transkript prezentace:

1 Co je komunikace? Proč je komunikace(nejen) pro policejní službu tak zásadní? Jaké nároky jsou s komunikací spojeny? Mohou občané kontrolovat veřejný výkon služby a poté si stěžovat na nevhodnou komunikaci? S těmito a s celou řadou dalších otázek se můžete setkat v kurzu s tutorskou podporou Komunikace a řešení specifických situací s občany. Následuje ukázka ze studijní opory kurzu a několik dalších informací …

2

3 Několik důležitých otázek a odpovědí  Patřím do cílové skupiny kurzu? Jen pokud jste příslušník/ce nebo zaměstnanec/kyně Policie ČR. Studium je určeno zvláště pro policisty v přímém výkonu služby.  Budu muset kvůli studiu někam dojíždět? Pouze na 2 dny: studium je přes e-learningový portál na internetu, pak následuje prezenční setkání (tutoriál) na VPŠ MV v Praze  Kolik budu mít na studium kurzu času? Maximálně dva měsíce na studium e-learningové části.  Co je nutné udělat pro absolvování kurzu? Především se přihlásit, prostudovat si studijní oporu kurzu na portálu, vypracovávat práce opravované tutory a účastnit se prezenčního tutoriálu (s modelovými situacemi).  Bude mě studium něco stát? Studium je poskytováno zdarma. Bude vás to ale stát několik hodin vašeho času, trpělivost a myšlenkové úsilí.  Kde se dozvím více? U manažerky vzdělávání: Mgr. Radka Mlejnková e-mail (internet): mlejnkovaradka@gmail.com; tel. 974 845 507mlejnkovaradka@gmail.com


Stáhnout ppt "Co je komunikace? Proč je komunikace(nejen) pro policejní službu tak zásadní? Jaké nároky jsou s komunikací spojeny? Mohou občané kontrolovat veřejný výkon."

Podobné prezentace


Reklamy Google