Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Masarykova Univerzita Pedagogická Fakulta.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Masarykova Univerzita Pedagogická Fakulta."— Transkript prezentace:

1 Masarykova Univerzita Pedagogická Fakulta

2

3

4

5

6

7 Masarykova Univerzita Pedagogická Fakulta

8 www.ped.muni.cz Studijní poradci  Od 1. 3. 2010 je pro vás připravena ve vstupní hale budovy Poříčí 9 nová informační služba – Poradci pro studium  Jedná se o studenty PdF MU a jejich služeb můžete využít od pondělí do pátku mezi 9.00 a 17.00.

9 www.ped.muni.cz Studijní poradci Náplní jejich práce je:  Podávat informace o studiu, studijním řádu a povinnostech z něj vyplývajících.  Vydávat tiskopisy žádostí (o uznání předmětů, o přerušení studia atd.).  Poskytovat informace o úředních hodinách studijního oddělení, knihovny a půjčovny.  Podávat informace o rozmístění učeben, kateder a kanceláří jednotlivých vyučujících.

10 www.ped.muni.cz Studijní poradci Co je nutné i nadále řešit na studijním oddělení?  Potvrzení o studiu a věci s tím spojené (např. razítko pro slevu na jízdné).  Nákup revalidační známky na ISIC.  Vydání / změnu hesla k ISu.  Podávání vyplněných žádostí a dopisů.

11 www.ped.muni.cz Těšíme se, že vám budeme moci v rámci našich možností poradit. Tým studijních poradců

12 www.ped.muni.cz Informace  Navštivte nový celouniverzitní studentský portál LeMUr www.lemur-mu.cz  Cílem webového portálu je přinášet studentům Masarykovy univerzity nejnovější informace o dění na všech fakultách, o univerzitních akcích a o kulturně- společenských novinkách v Brně.

13 www.ped.muni.cz www.lemur-mu.cz  Přinášíme informace o zajímavých přednáškách a seminářích, informace o dění na jednotlivých fakultách a v akademických senátech…  Máme pro vás informace o zajímavých brněnských akcích, klubech, či restauracích…  Samozřejmostí jsou studentské názory a komentáře k aktuálnímu (ne)akademickému dění

14 www.ped.muni.cz www.lemur-mu.cz  Pokud máte zajímavé nápady, chcete napsat článek, nebo se zapojit do naší činnosti, neváhejte a napište nám na náš redakční email, staňte se členem týmu a LeMur vám to oplatí!  Jakékoli dotazy, podněty a návrhy nám posílejte na redakce@lemur-mu.cz

15 www.lemur-mu.cz

16 Masarykova Univerzita Pedagogická Fakulta

17 Pozvánka Katedra sociální pedagogiky vás zve na konferenci O výchově a volném čase Tématem konference je Výzkum volného času. 23.- 24.6.2010, autokemp Olšovec v Jedovnicích. Vystoupení a workshopy doplní i zážitkové aktivity. Informace najdete na: www.avpvc.cz/konference10 Přijeďte podpořit tuto akci!


Stáhnout ppt "Masarykova Univerzita Pedagogická Fakulta."

Podobné prezentace


Reklamy Google