Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Program KTV Jubilanti, oslavenci Klub seniorů - výlet Setkání tří generací, smažení vaječiny Pržňanka - pozvánka na vystoupení České dráhy oznamují Pozvánka.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Program KTV Jubilanti, oslavenci Klub seniorů - výlet Setkání tří generací, smažení vaječiny Pržňanka - pozvánka na vystoupení České dráhy oznamují Pozvánka."— Transkript prezentace:

1

2 Program KTV Jubilanti, oslavenci Klub seniorů - výlet Setkání tří generací, smažení vaječiny Pržňanka - pozvánka na vystoupení České dráhy oznamují Pozvánka na fotbal Co najdete na úřední desce Svoz odpadů v červnu Kulturní pozvánka

3 Oznamujeme občanům, že v obci a blízkém okolí opětovně došlo k vloupání do RD!!! K vloupání do objektu došlo v nočních hodinách, přestože majitelé spali v podkroví!!! Vyzýváme občany k opatrnosti! Důkladně zajišťujte svá obydlí před nenechavci a zloději!!!

4 Naši jubilanti V měsíci čevnu oslaví svá významná životní jubilea tito naši spoluobčané: paní Anna Odstrčilíková75 let pan Jaromír Klimánek65 let pan Bohuslav Chvostek60 let Vážení oslavenci, přejeme Vám vše nej do dalších let, zejména zdraví a hodně osobní spokojenosti. OÚ Pržno

5 Přijďte si s námi zazpívat. Léto voní kvítím, slunce na vše svítí, píseň, to je jediná, velikánská květina. Pěvecký soubor Pržňanka zve všechny milovníky hezkých známých písniček na koncert, který se bude konat v neděli 16. června 2013 od 15.00 hodin v tělocvičně ZŠ a MŠ Pržno. Těšíme se na Vás, soubor Pržňanka.

6 Setkání tří generací, smažení vaječiny Klub seniorů a Obec Pržno zve občany na tuto tradiční akci. Konat se bude v sobotu 8. června 2013 od 15.00 hodin v areálu za hasičskou zbrojnicí. Nezapomeňte přinést s sebou vajíčka, pažitku a hlavně dobrou náladu!

7 Klub seniorů - výlet Klub zve své členy na výlet do Chlebovic do včelařského muzea a na rozhlednu. Uskuteční se ve čtvrtek 20. června 2013. Odjezd vlakem z Pržna do Frýdku-Místku v 9.14 hodin. Odtud odjezd autobusem č. 5 v 9. 48 hodin.

8 České dráhy oznamují, že v době od 30. března 2013 do 29. června 2013 bude uzavřena pokladní přepážka pro výdej jízdních dokladů v železniční stanici Pržno. V této stanici provádí výdej jízdních dokladů zaměstnanec Správy železniční dopravní cesty a z důvodu výlukových prací v ŽST Frýdlant nad Ostravicí bude využit k zajištění obsluhy železniční dopravní cesty právě v této stanici. Odbavení cestujících bude prováděno ve vlaku bez přirážky. Cestující mohou také využít předprodeje jízdenek ve stanicích s otevřenou pokladní přepážkou až dva měsíce před prvním dnem platnosti jízdenky.

9 SK Pržno - oddíl kopané Příští zápasy: Ženy 8.6.2013, 14:00 SK Pržno - Veřovice Muži 6.6. 2013, 17:00 Sedliště B - SK Pržno 8.6. 2013, 17:00 SK Pržno - Vendryně B Ženy Havířov - SK Pržno 6 : 2 Muži Nošovice - SK Pržno 2 : 3!!!!

10 Oznamujeme občanům, že v obci a blízkém okolí opětovně došlo k vloupání do RD!!! K vloupání do objektu došlo v nočních hodinách, přestože majitelé spali v podkroví!!! Vyzýváme občany k opatrnosti! Důkladně zajišťujte svá obydlí před nenechavci a zloději!!!

11 Co najdete na úřední desce Nařízení SVS - Č.j. SVS/2012/042023-T mimořádná veterinární opatřeních k prevenci a tlumení nebezpečné nákazy - moru včelího plodu Oznámení - zahájení úz. řízení a pozvání k ústnímu jednání veřejnou vyhláškou, stavba Pržno 826/1,6,7,8 RDS 4 RD NNV, NNK.

12 Svoz odpadů v červnu Sklo - v pátek dle vytíženosti Plasty - ve středu dle vytíženosti Papír - ve čtvrtek dle vytíženosti Komunální odpad - ve středu 12. a 26.6. 2013.

13


Stáhnout ppt "Program KTV Jubilanti, oslavenci Klub seniorů - výlet Setkání tří generací, smažení vaječiny Pržňanka - pozvánka na vystoupení České dráhy oznamují Pozvánka."

Podobné prezentace


Reklamy Google