Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

KTV Pržno Leden 2013.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "KTV Pržno Leden 2013."— Transkript prezentace:

1 KTV Pržno Leden 2013

2 Vážení spoluobčané, přejeme Vám vše nej v roce 2013 .
Starosta Petr Blokša, místostarostka Ing. Milena Tvrdoňová, zastupitelé a zaměstnanci obecního úřadu.

3 Program KTV Jubilanti, oslavenci Tříkrálová sbírka
Klub seniorů - pozvánka Co najdete na úřední desce Svoz odpadů Pozvánka do divadla SDH Pržno - pozvánka na výroční schůzi - pozvánka na ples SK Pržno - plesové informace Výuka břišních tanců v roce 2013 Štěpánský turnaj - výsledky

4 Naši jubilanti V lednu oslaví krásné , již 97. narozeniny, paní
Františka Kropová, nejstarší občanka naší obce. Přejeme jí hodně zdraví, štěstí a spokojenosti. Rovněž blahopřejeme dalším našim oslavencům. Jsou jimi: pan Arnošt Lupík 89 let paní Božena Krublová 83 let pan Mojmír Pustka 82 let pan Karel Konečný 65 let pan Jaromír Lampart 55 let Vážení oslavenci, přejeme Vám vše nejlepší do dalších let. OÚ Pržno

5 Tříkrálová sbírka Tříkrálovou sbírku pořádá každoročně Charita Česká republika.  Skupinky koledníků, doprovodné akce i distribuci pokladniček v našem regionu organizuje Charita Frýdek-Místek ve spolupráci s obcemi, farnostmi a různými mládežnickými organizacemi. Úspěch celé akce tedy závisí na aktivitě tisíců lidí ve všech koutech republiky. Tříkrálová sbírka je tak největší dobrovolnickou akcí u nás v republice.   Další ročník sbírky bude probíhat od 2. do 15. ledna 2013.

6 Tříkrálová sbírka Komu sbírka pomůže?
Výtěžek sbírky je určen především na pomoc nemocným, handicapovaným, seniorům, matkám s dětmi v tísni a dalším jinak sociálně potřebným skupinám lidí. Nejméně desetina výnosu sbírky je každoročně určena také na humanitární pomoc do zahraničí. Jak můžete sbírku podpořit? dárcovskou SMS ve tvaru DMS KOLEDA na číslo 87 777 finančním příspěvkem na tříkrálové konto, č. ú /0800  jako koledník příspěvkem do kasičky koledníků Více informací o sbírce najdete na Za Charitu Frýdek-Místek Renáta Zbořilová, koordináta Tříkrálové sbírky

7 Co najdete na úřední desce
Nařízení SVS - Č.j. SVS/2012/ T mimořádná veterinární opatřeních k prevenci a tlumení nebezpečné nákazy - moru včelího plodu Oznámení - zahájení úz. řízení a pozvání k ústnímu jednání veřejnou vyhláškou, stavba Pržno 826/1,6,7,8 RDS 4 RD NNV, NNK.

8 Klub seniorů Klub seniorů zve své členy na pravidelné setkání . Koná se v pondělí od hodin v zasedací místnosti bývalé mateřské školy.

9 Svoz odpadů v lednu Komunální odpad - ve středu 9. a 23.1. 2013.
Sklo - v pátek dle vytíženosti Plasty - ve středu dle vytíženosti Papír - ve čtvrtek dle vytíženosti Komunální odpad - ve středu 9. a Třídící tašky - sdělujeme občanům, že si mohou na OÚ Pržno vyzvedávat třídící tašky na separovaný odpad. Na každou domácnost připadá jedna třídílná taška (papír, sklo,plast)

10 Kulturní komise zve všechny občany Pržna k návštěvě dvou divadelních představení.
V neděli v 15 hodin - muzikál Balada pro banditu. Děj se odehrává na Podkarpatské Rusi a vypráví o zbojníkovi Nikola Šuhajovi a jeho lásce k Eržice. V sobotu v 18,30 hodin - komediální muzikál Donaha . Jeho hrdiny jsou muži, donedávna ještě zaměstnanci hutí, strojíren či sléváren.Náhle však přijdou o práci a hledání nové je marné. A tak se odhodlají k bláznivému kousku: rozhodnou se vytvořit pánskou striptýzovou skupinu, aby uživili sebe a své rodiny. Z toho samozřejmě plyne množství divokých a komických situací.Příběh se odehrává v městě na severu Moravy. Hlavní hrdinové mluví ostravštinou, která je nám všem blízká. Cena vstupenek je 150,- Kč. V případě zájmu se prosím hlaste u p.Kovářové Lidky do 20.ledna 2013, mobil Podle počtu přihlášených bude zajištěna společná doprava.

11 MUDr. Gřundělová oznamuje
od včetně, v tomto termínu bude ordinace MUDr. Gřundělové uzavřena z důvodu čerpání dovolené. Bolestivé případy ošetří ve dnech 20.,21., a od hod. MUDr. Šenková v Raškovicích. Ostatní všední dny budou pacienti ošetřeni v ordinaci Městské nemocnice Ostrava Fifejdy od hodin. Svátky a neděle - pohotovost Nemocnice F-M od hodin.

12 SDH Pržno - pozvánka SDH Pržno zve své členy na Výroční valnou hromadu, která se koná v sobotu 5. ledna od hod. v hostinci „U Adamců“. V průběhu jednání se bude vybírat čl. příspěvek 100 Kč na rok 2013.

13 Hasičský ples Dne v 19.00hod. v hostinci U Adamců pořádá SDH Pržno tradiční Hasičský ples. K poslechu a tanci hraje oblíbená skupina DUO ZUZY PARTY. Připravená bohatá tombola a občerstvení. Vstupné 70,- Kč Srdečně Vás zve výbor SDH Pržno.

14 SK PRŽNO informuje X. SPORTOVNÍ PLES
se bude konat v sobotu 16. února 2013 od hodin v Kulturním domě v Bašce. Předprodej vstupenek bude zahájen od Cena: 160,- Kč Info. Petr Blokša - tel X. SPORTOVNÍ PLES

15 Výuka břišních tanců v roce 2013
První lekce v příštím roce proběhnou od a poté každé další úterý. Od 17 hod. do 18 hod. výuka pro děti do 15 let Kč/ 10 lekcí. Od 18 hod. do 19 hod. výuka pro dospělé Kč/ 10 lekcí . dívky do 17 let Kč/10lekcí Kde: tělocvična ZŠ Pržno S sebou: pohodlný oděv, taneční piškoty, ponožky Nutná rezervace míst na tel.č nebo na u: Těší se na Vás SAMIRAH .

16 Milí a vážení, začíná cvičení!
Srdečně zvu všechny příznivce pohybových aktivit, aby si s námi přišli zacvičit. Cvičíme v prženské škole, vždy ve čtvrtek v 16,00 hod. (začínáme 10. ledna) Jedná se o zdravotní cvičení proložené prvky jógy, vhodné pro všechny věkové kategorie, muže i ženy Všichni jste srdečně zváni ! Cvičitelka Zuzana

17 Štěpánský turnaj ve stolním tenisu
Turnaje se zúčastnilo 16 hráčů. Vítězem letošního ročníku se stal pan Karel Karásek před Vladimírem Kozou a Vladanem Bohušem.


Stáhnout ppt "KTV Pržno Leden 2013."

Podobné prezentace


Reklamy Google