Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

KTV PRŽNO Prosinec 2014. Program KTV Naši jubilanti Co najdete na úřední desce Klub seniorů – prosincové pozvánky Svoz odpadů v prosinci Upozornění řidičům.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "KTV PRŽNO Prosinec 2014. Program KTV Naši jubilanti Co najdete na úřední desce Klub seniorů – prosincové pozvánky Svoz odpadů v prosinci Upozornění řidičům."— Transkript prezentace:

1 KTV PRŽNO Prosinec 2014

2 Program KTV Naši jubilanti Co najdete na úřední desce Klub seniorů – prosincové pozvánky Svoz odpadů v prosinci Upozornění řidičům Prosincové pozvánky: Vánoční koncert s Pržňankou Adventní kreativní podvečer s Mašinkou Koncert Ireny Magnuskové Valná hromada SDH Pržno

3 Prosincoví jubilanti Prosinec je měsícem oslav jubileí těchto spoluobčanů:  paní Miroslava Smýkalová85 let  pan Petr Fajkus65 let  pan Tomáš Kupča60 let  paní Marie Matýsková60 let  pan Roman Filip50 let  paní Stanislava Dlouhá50 let. Vážení jubilanti, oslavenci, přejeme vám mnoho dalších let plných zdraví, štěstí, pohody a životního elánu. OÚ Pržno

4 Klub seniorů – prosincové pozvánky Setkání Klub seniorů zve své členy na pravidelné setkání spojené s Mikulášskou nadílkou. Uskuteční se v pondělí 1. prosince 2014 v 15.00 hodin v zasedací místnosti hasičské zbrojnice. Rozloučení se starým rokem Společnou procházkou Pržnem se členové klubu rozloučí se starým rokem. Konat se bude 30. prosince 2014. Sraz účastníků bude ve 14.00 hodin na parkovišti u kostela. Putování Pržnem bude zakončeno posezením v příjemném prostředí. Jste srdečně zváni.

5 Co najdete na úřední desce. KVS pro MSK, Nařízení SVS/2013/034594-T KVS pro MSK, Nařízení SVS/2013/078090-T Oznámení – Státní pozemkový úřad Oznámení záměru prodejemajetku č. 6/2014 2. Výzva k podání nabídky – úvěr na rekonstrukci COV

6 !!!!! ŘIDIČI POZOR !!!!! ZKONTOLUJTE SI PLATNOST SVÉHO ŘIDIČSKÉHO PRŮKAZU! NOVÉ ŘIDIČSKÉ PRŮKAZY VYDÁVANÉ OD 1.4.2004 MAJÍ OMEZENOU PLATNOST 10 LET UVEDENOU PŘÍMO NA ŘIDIČSKÉM PRŮKAZU V POLOŽCE 4b. DOKLADY POTŘEBNÉ K VYSTAVENÍ NOVÉHO ŘP PLATNÝ OBČANSKÝ PRŮKAZ NEBO PAS. ŘIDIČSKÝ PRŮKAZ 1 FOTOGRAFIE (čelní pohled, 3,5 x 4,5 cm) SPRÁVNÍ POPLATEK prvopis, rozšíření, změna údajů, ztráta, odcizení, zničení, poškození, zapsání profesní způsobilosti - vydání do 20 prac. dnů 50,- Kč - vydání do 5 prac. dnů 500,- Kč

7 Svoz odpadů v prosinci Sklo - v pátek dle vytíženosti Plasty - ve středu dle vytíženosti Papír - ve čtvrtek dle vytíženosti Komunální odpad - ve středu 10. a 23.12.

8 VÁNOČNÍ KONCERT s Pržňankou. Zveme všechny milovníky lidových písniček na VÁNOČNÍ KONCERT pěveckého souboru PRŽŇANKA, který se bude konat v neděli 7.12. 2014 v 15.00 hodin v tělocvičně základní školy. Jako hostě vystoupí děti z MŠ.

9 RODINNÉ CENTRUM MAŠINKA pořádá ADVENTNÍ KREATIVNÍ PODVEČER TENTOKRÁT NA TÉMA: Háčkované vánoční dekorace KDY? V PÁTEK 12. 12. 2014 V KOLIK? od 18,00 do cca 21,30 hod KDE? Tělocvična ZŠ Pržno KDO? Dospělí kreativci VSTUPNÉ: úsměv a dobrá nálada (je vhodné rezervovat si předem místo, abychom zajistili dostatek míst k sezení, a to nejpozději do 11. 12. 2014) na e-mailu ANNA.JAVORKOVA@GMAIL.COM)ANNA.JAVORKOVA@GMAIL.COM KONTAKT PRO PŘÍPADNÉ DOTAZY: paní Javorková: ANNA.JAVORKOVA@GMAIL.COM nebo 777 983 066 ANNA.JAVORKOVA@GMAIL.COM Přineste si s sebou:

10 Adventní kreativní podvečer s Mašinkou Přineste si s sebou: háček NA PŘÍZI č. 4 a tenká příze (Sněhurka, případně Perlovka) na jemné háčkované vločky, PLETACÍ háček č. 3 a středně silná příze (Catania, Camilla, Limone, Katka nebo Nela) na silnější háčkované vločky a vánoční dekorace, silnější jehla s větším ouškem nebo tenčí háček na dokončovací práce, nůžky. Dobrý kolektiv, pozitivní nasazení, zaškolení a motivaci dodáme my, ostatní je na Vás. Čajík či kafíčko zajištěno, drobná domácí kulinářská produkce VÍTÁNA, obzvlášť uděláme-li si dlouhý tvořivý večer.

11 Adventní koncert V sobotu 13.12. 2014 (15.00 hodin) se v kostele Neposkvrněného početí Panny Marie v Pržně uskuteční Adventní koncert s Irenou Magnuskovou. Na programu budou klasické a adventní skladby od S.Máchy, A.Dvořáka, G.F.Händela, L. Janáčka a další. Hostem bude Petr Strakoš, který zpěv doprovodí na kostelní varhany. Jste srdečně zváni.

12 Valná hromada SDH Pržno Výbor SDH Pržno zve všechny své členy na slavnostní Valnou hromadu, která se uskuteční dne 13.12 v 15.00 hodin v restauraci U Ďáblíka. Program: 1.Vyhodnocení činnosti za uplynulé období 2.Návrh plánu činnosti 3.Volba nového výboru


Stáhnout ppt "KTV PRŽNO Prosinec 2014. Program KTV Naši jubilanti Co najdete na úřední desce Klub seniorů – prosincové pozvánky Svoz odpadů v prosinci Upozornění řidičům."

Podobné prezentace


Reklamy Google