Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prosinec 2010 KTV Pržno.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Prosinec 2010 KTV Pržno."— Transkript prezentace:

1 Prosinec 2010 KTV Pržno

2 Vážení spoluobčané, vánočních svátků a v roce příštím mnoho
přejeme Vám příjemné prožití vánočních svátků a v roce příštím mnoho zdraví, štěstí, osobních i pracovních úspěchů. 2011 Zaměstnanci obecního úřadu, místostarostka Ing. Milena Tvrdoňová a starosta Petr Blokša.

3 Program KTV Naši jubilanti
Upozornění občanům - úklid sněhu na komunikacích Co najdete na úřední desce Klub seniorů - pozvánky Vánoční turnaj v šipkách MC Mašinka - pozvánka Svozy odpadů KSK - kulturní pozvánky Informace OÚ SmVaK - Oznámení o cenách vodného Kultur. a sport. komise - Vánoční soutěž Oznámení - zasedání ZO Pržno Pržňanka - záznam z Vánočního koncertu Vánoční bohoslužby v Pržně Štěpánský turnaj - stolní tenis Vánoční turnaj - kulečník Výšlap na Lysou horu

4 Naši oslavenci paní Gertruda Mravcová 89 let
pan Dušan Kutnohorský let Přejeme Vám hodně zdraví a osobní spokojenosti do dalších let. OÚ Pržno

5 Upozornění občanům Obecní úřad Pržno vyzývá občany, aby omezili parkování vozidel na místních komunikacích na nejmenší možnou míru. Odstavená vozidla znemožňují odklízení sněhu a občané tak riskují vznik škod spojených s touto činností. Chcete uklizené cesty bez hromad sněhu? Buďte tedy ohleduplní k cestářům!

6 Co najdete na úřední desce
Nařízení Krajské veterinární správy pro MS kraj č. 1/2009 Nařízení KVS pro MS kraj č. 2/2010 Nařízení KVS pro MS kraj č. 4/2010 Nařízení Státní veterinární správy ze Oznámení zahájení řízení – Územní plán Pržno Veřejně prospěšné práce Oznámení zahájení úz.řízení a pozvání k ústnímu jednání Oznámení - zasedání ZO Pržno

7 Oznámení - zasedání ZO Pržno
Svolávám veřejné zasedání Zastupitelstva obce Pržno, ve středu 15. prosince 2010, 18:00 hodin, do zasedací místnosti v bývalé mateřské škole Pržno. Program : Zahájení, volba návrhové komise, schválení programu, Zpráva ověřovatelů Zprávy výborů a komisí Rozpočtové provizorium, rozpočtový výhled Smlouvy Obecně závazné vyhlášky Různé Závěr Petr Blokša, starosta obce Pržno

8 Klub seniorů - pozvánky
Rozloučení se starým rokem - Klub seniorů pořádá procházku vánočním Pržnem a rozloučení se starým rokem, zakončené posezením v „někde v teple“. Sraz účastníků proběhne v pondělí v 16.00 hodin u nádraží.

9 Irena Magnusková VÁNOČNÍ KONCERT,
Vánoční koncert se uskuteční v neděli 26.prosince 2010 v 17:00 hod. Jiřina Herotová - varhanní doprovod Na programu: vánoční skladby, ukolébavky, pastorely od hudebních velikánů - J.S.Bach, J.Seeling. W.A.Mozart, B.Bakala, A.Adam, G.Bizet a další... Vstupné dobrovolné Irena Magnusková a Obec Pržno Vás srdečně zvou na VÁNOČNÍ KONCERT, který se uskuteční v kostele Neposkvrněného početí Panny Marie v Pržně.

10 Pržňanka - záznam z Vánočního koncertu.
Záznam z vystoupení pěveckého souboru Pržňanka a dětí ZŠ Pržno můžete shlédnout denně od hodin. Délka záznamu: 1hod.13 min.

11 MC Mašinka - pozvánka Na 4.adventní neděli připravujeme v Mašince Vánoční besídku. Zanechte na chvilku toho předvánočního shonu, uklízení, leštění a pečení a přijďte si s námi v 16,30 hodin vypustit lampión štěstí. Pro děti pak máme v Mašince připravené promítání pohádek a pouštění lodiček, pro dospěláky voňavý čajíček, tak přijďte nasát Vánoční atmosféru. S sebou si přiberte lampión štěstí , svíčku a třeba i nějakou Vánoční dobrůtku.

12 Svoz odpadů v prosinci Sklo - v pátek 3. a v pondělí 27.12. 2010
Plasty - ve čtvrtek - 2., 16. a Papír - ve středu 8. a Komunální odpad - ve středu 1., 15. a

13 Upozornění občanům Obecní úřad Pržno vyzývá občany, aby omezili parkování vozidel na místních komunikacích na nejmenší možnou míru. Odstavená vozidla znemožňují odklízení sněhu a občané tak riskují vznik škod spojených s touto činností. Chcete uklizené cesty bez hromad sněhu? Buďte tedy ohleduplní k cestářům!

14 Komise pro kulturu a sport obce Pržna výběr kulturního dění kolem nás
Aneta Langerová Klub Stoun ve Frýdku - Místku hod vstupné 200,- Předprodej vstupenek v síti Ticketpro (BIC Frýdek - Místek) Silvestrovsky vyplaz Lachuv aji Lašek na Čupek Restaurace u Čendy v Hodoňovicích hod. 2. ročník – do pravého poledne musíme dosáhnout vrcholu a nový rok přivítáme s lašským králem společně.

15 Oznámení dětem soutěžícím ve výtvarné soutěži.
V sobotu proběhlo na Adventním jarmarku vyhodnocení výtvarné soutěže. Jedna cena pro dívku nebyla vyzvednuta a jedna pro chlapce zůstala na místě zapomenuta. Vyzýváme soutěžící, aby si své ceny vyzvedli na OÚ Pržno.

16 Vánoční bohoslužby v kostele na Pržně:
pátek Štědrý den – půlnoční mše sv hod. sobota Boží hod vánoční hod. neděle svátek Svaté rodiny hod. pátek sv. Silvestra hod. sobota Nový rok hod. neděle hod.

17

18 Provoz OÚ Pržno o svátcích ZAVŘENO ZAVŘENO ZAVŘENO ZAVŘENO ZAVŘENO ZAVŘENO

19 Upozornění občanům Obecní úřad Pržno vyzývá občany, aby omezili parkování vozidel na místních komunikacích na nejmenší možnou míru. Odstavená vozidla znemožňují odklízení sněhu a občané tak riskují vznik škod spojených s touto činností. Chcete uklizené cesty bez hromad sněhu? Buďte tedy ohleduplní k cestářům!

20

21 Kulturní a sportovní komise pořádá předvánoční soutěž O nejlepší vánoční venkovní výzdobu.
V tomto klání budou hodnoceny např. domy, zahrady, okna, truhlíky, atd. Fantazii vánoční výzdoby se meze nekladou a budou ohodnoceny prima nápady. Tři nejlépe vyzdobené objekty či nápady budou ohodnoceny a odměněny dárkovými poukázkami. Začátek soutěže: Ukončení soutěže: Vyhodnocení soutěže: v kabelové televizi, na informačních tabulích a na webu.Tři ohodnocení výherci budouinformování telefonicky. Přihlášení do soutěže: 1. na 2. telefonicky: 723 303 237 Přihláška bude obsahovat: Jméno, příjmení, č.p., telefon

22 Pozvání V sobotu 18.12.2010 pořádá Restaurace
„U lípy“ tradiční vánoční turnaj v šipkách, tzv. šípkové píchání. Přihlášky a veškeré bližší informace u personálu restaurace nejpozději do soboty (do 14,00 hod.) Startovné: pro CZ 50 Kč, pro SK 2euro Začátek: 15,00 hod.

23 Štěpánský turnaj ve stolním tenise
V. ročník turnaje o šampióna Pržna se uskuteční 26. prosince 2010 od 9:00 hodin v prostorách herny stolního tenisu a zasedací místnosti bývalé mateřské školy Prezence účastníků bude zahájena od 8:30 hodin Přijďte Zúčastnit se mohou všechny změřit své síly věkové kategorie, a protáhnout muži i ženy svá těla. Startovné je 30,- a 50,- Kč .

24 Pržno kráčí na „Lysou“, pojďte také . Sraz 30.12. 2010 v 7:25 - nádraží.
Již po páté!!! Zváni jsou všichni příznivci turistiky a dobré nálady. Čtvrtek hod.

25 20. Vánoční turnaj v kulečníku
Jubilejní ročník byl zahájen na počátku tohoto měsíce v hostinci „U Adamců“. 16 účastníků bylo rozlosováno do čtyř skupin . Závěr turnaje se uskuteční v neděli , kdy se od hod. odehraje duel o 3. místo a následně bude okolo hod. zahájen souboj o 1. místo.


Stáhnout ppt "Prosinec 2010 KTV Pržno."

Podobné prezentace


Reklamy Google