Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Rodina byla nepohostinná a odmítla anděly nechat v místnosti pro hosty

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Rodina byla nepohostinná a odmítla anděly nechat v místnosti pro hosty"— Transkript prezentace:

1 Dva andělští poutníci se zastavili, aby strávili noc v domě bohaté rodiny.

2 Rodina byla nepohostinná a odmítla anděly nechat v místnosti pro hosty
Rodina byla nepohostinná a odmítla anděly nechat v místnosti pro hosty. Místo toho byli ubytováni ve studeném sklepním pokoji.

3 Jakmile si ustlali na tvrdé podlaze, starší anděl uviděl díru ve zdi a opravil ji. Když se mladší anděl udiveně ptal proč, starší odpověděl: "Věci nejsou takové, jakými se zdají být."

4 Další noc si šli odpočinout do domu velmi nuzného, ale pohostinného farmáře a jeho ženy. Poté, co se s nimi manželé podělili o trochu jídla co měli, řekli andělům, aby spali v jejich posteli, kde si dobře odpočinou.

5 Ráno po svítání našli andělé farmáře a jeho ženu v slzách
Ráno po svítání našli andělé farmáře a jeho ženu v slzách. Jejich jediná kráva, jejíž mléko bylo jediným příjmem rodiny, ležela mrtvá ve chlévě.

6 Mladší anděl se ptal staršího, jak se to mohlo stát
Mladší anděl se ptal staršího, jak se to mohlo stát. První muž měl všechno a tys mu pomohl, vyčítal. Druhá rodina měla málo, ale byla ochotna podělit se o vše, a tys dovolil, aby jim zemřela kráva. Proč??

7 "Věci nejsou takové, jakými se zdají být" odpověděl starší anděl"
"Věci nejsou takové, jakými se zdají být" odpověděl starší anděl". Když jsme byli ve sklepním pokoji, všiml jsem si, že v té díře ve stěně byla zásoba zlata. Jelikož majitel byl posedlý chamtivostí a neochotou sdílet štěstí, utěsnil jsem stěnu, aby poklad  nemohl  najít.

8 Když jsme další noc spali ve farmářově posteli, přišel si anděl smrti pro jeho ženu. Dal jsem mu místo ní krávu. Věci nejsou takové, jakými se zdají být.

9 "Většinou neznáme všechny souvislosti
"Většinou neznáme všechny souvislosti. I když máš víru, potřebuješ také důvěru, že vše, co přichází, se vždy děje ve tvůj  prospěch.A to se vyjeví až časem.

10 Někteří lidé přicházejí do našeho života a rychle odcházejí, někteří se stávají našimi přáteli a zůstanou na  chvilku.Přesto zanechávají  v našich srdcích nádherné stopy - a my nezůstaneme nikdy zcela stejní, protože dobří  přátelé nás proměňují!

11 Včerejšek je historie. Zítřek tajemství. Dnešek, přítomnost je dar
Včerejšek je historie. Zítřek tajemství. Dnešek, přítomnost je dar. Život je  neobyčejný a chuť každého momentu neopakovatelná!

12 Pravda je, že... - někdo je na tebe velmi pyšný - někdo na tebe myslí - někdo se o tebe stará - někomu chybíš - někdo chce s tebou mluvit - někdo chce s tebou být - někdo doufá, že nemáš problémy

13 - někdo je ti vděčný za tvou podporu - někdo chce držet Tvou ruku - někdo doufá, že se vše v dobré obrátí - někdo chce, abys byl šťastný - někdo chce, abys našel jeho nebo ji - někdo oslavuje tvůj úspěch - někdo tě chce obdarovat - někdo myslí, že Ty jsi dar - někdo tě miluje - někdo obdivuje tvoji sílu - někdo myslí na tebe a tvůj úsměv

14 - někdo chce být tvým ramenem na vyplakání - někdo potřebuje, abys mu to poslal !!!

15 Přání: - ať mají tvé ruce vždycky co dělat, - ať je v tvé peněžence vždycky pár minci - ať slunce pořád svítí na tvé okno - ať po každém dešti určitě následuje duha - ať máš vždy nablízku ruku přítele - ať Bůh naplní tvé srdce radostí


Stáhnout ppt "Rodina byla nepohostinná a odmítla anděly nechat v místnosti pro hosty"

Podobné prezentace


Reklamy Google