Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Týdení věštec 1.číslo Redaktor: Vitus Brzakus. OBJEVEN VZÁCNÝ DRUH MOTÝLU V Africe v deštném pralesu, konkrétně v Egyptě, byl nalezen nový a vzácný druh.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Týdení věštec 1.číslo Redaktor: Vitus Brzakus. OBJEVEN VZÁCNÝ DRUH MOTÝLU V Africe v deštném pralesu, konkrétně v Egyptě, byl nalezen nový a vzácný druh."— Transkript prezentace:

1 Týdení věštec 1.číslo Redaktor: Vitus Brzakus

2 OBJEVEN VZÁCNÝ DRUH MOTÝLU V Africe v deštném pralesu, konkrétně v Egyptě, byl nalezen nový a vzácný druh motýlu. Je rudé barva a deset centimetrů veliký. Co je jeho největší zvláštností je to, že je masožravý. Pojídá menší druhy hmyzu, ale troufne si i na dvojnásobně větší než je on sám. Tento druh motýlu miluje vysokou vlhkost a nevylétá z pralesů. Mimo něj by i mohl zahynout. Nalezl ho vědec fantastických zvířat Eduard Herold a ihned jednoho odebral a chystá se ho řádně prozkoumat.

3 KOUZLA  Zde vyjde v každém čísle pět kouzel:  Alomohora – otevírá dveře a okna Amnesia – způsobuje ztrátu paměti Apparecium – zviditelňuje nápisy psané neviditelným inkoustem  Avis – vykouzlí z hůlky ptáky Accio – přitáhne předměty

4 BRADAVICKÁ HYMNA  Bradavice, Brada Bradavice,  každý z nás chce vědět víc než ví,  ať jsme ještě hloupí jelimánci,  nebo nám už vlasy šediví.  Našim hlavám může jenom prospět,  když se tady něco naučí,  teď je v nich vzduch a spousta much,  prachu a starých pavučin.  Učte nás všecko, co za to stojí  a co leckdo z nás už zapomněl,  pomozte ná a každý sám  zvládne víc, než by vůbec měl.

5 VTIPY Pan Spejbl si pochvaluje paní Kateřině: Musím přiznat, že jsem sám se sebou spokojen. No hele! Kolik let už mám a ani jeden šedivej vlas. Paní Keteřina na to: Heheheh no, jak jste se tuhle rychle sehnul a já uviděla vaši pleš, tak jsem se vám tak lekla. Myslela jsem, že jste ztratil obličej!!! Víte, kdy je blecha nejvíc nešťastná?- Když skočí bezvlasému na pleš a zapomene zabrzdit!!! Hurvínek a Mánička si hrají na auta, a to tak, že běhají jako pominutí z pokoje do pokoje. Najednou Mánička narazí do zrcadla a rozbije ho. Hurvínek na to povídá: Budeš mít 7 let neštěstí a nejhorších bude prvních 7 minut, protože slyším taťuldu, jak sem jde!!!


Stáhnout ppt "Týdení věštec 1.číslo Redaktor: Vitus Brzakus. OBJEVEN VZÁCNÝ DRUH MOTÝLU V Africe v deštném pralesu, konkrétně v Egyptě, byl nalezen nový a vzácný druh."

Podobné prezentace


Reklamy Google