Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Kryštof Balajka.  První zmínky pocházejí už z 17.století.Na světě vznikly stovky organizací, které shromažďují dokumentaci o jednotlivých jevech s cílem.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Kryštof Balajka.  První zmínky pocházejí už z 17.století.Na světě vznikly stovky organizací, které shromažďují dokumentaci o jednotlivých jevech s cílem."— Transkript prezentace:

1 Kryštof Balajka

2  První zmínky pocházejí už z 17.století.Na světě vznikly stovky organizací, které shromažďují dokumentaci o jednotlivých jevech s cílem objektivně posoudit možné příčiny jejich vzniku a především vyloučit ty jevy, kdy se prokazatelně jedná o zásah člověka.

3  Většinou se to pozná tím že: Klasy jsou polehlé,nebo jsou vidět,,vlnky‘‘ což znamená že obilí je jak vlnka.

4  Podle některých lidí způsobují ty to jevy lidé. Ale většina lidí kteří sousedí s polem kde se tento jev vyskytl říkají, že nic neviděli ani nic neslyšeli. Občas vznikají i opravdu úchvatné útvary.

5  Hodně lidí věří že tyto kruhy dělají mimozemšťané! Je tomu opravdu tak? Možná ano! Před 11 lety se omylem dostali na internet texty o komunikaci lidí s mimozemšťany. Vláda totiž přes satelit dala vyslat jestli je tam venku někdo.Za dva dny se objevil tento obrazec. Pozor,bylo to tajné a nikdo o tom nevěděl. 

6  Kruhy v obilí byly i u nás. Například v lípě. Ale i na jiných  místech ČR  Blízko Chebu U Boršic v Čechách

7  http://www.youtube.com/ http://www.youtube.com/ watch?v=1hbVCJgRRJs www.youtube.com/watch?v=Jofm3jke4lE

8  Byli u nás někdy spatřeny kruhy v obilí?  Pokoušeli se někdy vědci komunikovat s mimozemšťany pomocí satelitu?  Věříte že kruhy v obilí dělají mimozemšťané?


Stáhnout ppt "Kryštof Balajka.  První zmínky pocházejí už z 17.století.Na světě vznikly stovky organizací, které shromažďují dokumentaci o jednotlivých jevech s cílem."

Podobné prezentace


Reklamy Google