Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

1. Jak zdlouhavě se vlekly dny a obzor zdál se nekonečný, jen zdálky bylo slýchat hlas, jenž únavou se sotva třás. Ó, myslete na Kanaán, kdo jste cestou.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "1. Jak zdlouhavě se vlekly dny a obzor zdál se nekonečný, jen zdálky bylo slýchat hlas, jenž únavou se sotva třás. Ó, myslete na Kanaán, kdo jste cestou."— Transkript prezentace:

1 1. Jak zdlouhavě se vlekly dny a obzor zdál se nekonečný, jen zdálky bylo slýchat hlas, jenž únavou se sotva třás. Ó, myslete na Kanaán, kdo jste cestou unaveni! Ó, myslete na Kanaán, zemi krásných nadějí.

2 2. Tam v poušti pálil slunce žár, že zástup žíznil, nemohl dál, pak místo spánku v noci mráz a ráno kdosi zpíval zas: Ó, myslete na Kanaán, kdo jste cestou unaveni! Ó, myslete na Kanaán, zemi krásných nadějí.

3 3. Pak přišla vláha, přišel stín, lid zapomínal na bolesti, křik s jásotem se rozléhal, hlas Mojžíšův v něm zanikal: Ó, myslete na Kanaán, kdo jste cestou unaveni! Ó, myslete na Kanaán, zemi krásných nadějí.

4 4. A národ prošel pustinu, tam žíznil, bloudil, nezahynul, však přece dospěl do země v té písni dávno slíbené. Ó, myslete na Kanaán, kdo jste cestou unaveni! Ó, myslete na Kanaán, zemi krásných nadějí.


Stáhnout ppt "1. Jak zdlouhavě se vlekly dny a obzor zdál se nekonečný, jen zdálky bylo slýchat hlas, jenž únavou se sotva třás. Ó, myslete na Kanaán, kdo jste cestou."

Podobné prezentace


Reklamy Google