Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Nu 9/15-23 V den, kdy byl Příbytek postaven, přikryl Příbytek při Stanu svědectví oblak. Od večera do rána pak spočíval nad Příbytkem.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Nu 9/15-23 V den, kdy byl Příbytek postaven, přikryl Příbytek při Stanu svědectví oblak. Od večera do rána pak spočíval nad Příbytkem."— Transkript prezentace:

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10 Nu 9/15-23 V den, kdy byl Příbytek postaven, přikryl Příbytek při Stanu svědectví oblak. Od večera do rána pak spočíval nad Příbytkem v podobě ohně. 16 Tak tomu bylo stále: Příbytek přikrýval oblak a v noci měl podobu ohně. 17 Kdykoli se oblak od Stanu vznesl, synové Izraele hned vyráželi na cestu. Kdekoli oblak spočinul, tam synové Izraele tábořili. 18 Podle Hospodinova rozkazu vyráželi synové Izraele na cestu a podle Hospodinova rozkazu tábořili. Tábořili tak dlouho, dokud oblak spočíval nad Příbytkem. 19 Někdy oblak prodléval nad Příbytkem mnoho dní; tehdy synové Izraele drželi Hospodinovu stráž a netáhli dál. 20 Jindy se oblak nad Příbytkem zdržel jen několik dní; tehdy tábořili podle Hospodinova rozkazu a podle Hospodinova rozkazu pak táhli dál. 21 Když oblak zůstal jen od večera do rána a ráno se opět vznesl, hned táhli dál. Ať se oblak vznesl ve dne nebo v noci, hned táhli dál. 22 Ať už oblak prodléval nad Příbytkem dva dny, měsíc nebo rok, dokud nad ním přebýval, synové Izraele tábořili a nevydávali se na cestu. Jakmile se však vznesl, táhli dál. 23 Podle Hospodinova rozkazu tábořili a podle Hospodinova rozkazu táhli dál. Podle Hospodinova rozkazu skrze Mojžíše drželi Hospodinovu stráž.

11 1) Pokud chceš být veden DS, musíš být KŘESŤANEM

12 2) Pokud chceš být veden DS, musíš být vydaný v ČASE

13 3) Pokud chceš být veden DS, musíš být vydaný ohledně MÍSTA

14 4) Pokud chceš být veden DS, musíš být PŘIPRAVEN

15 Pokud chceš být veden DS, musíš být: 1) KŘESŤANEM 2) Vydaný v ČASE 3) Vydaný ohledně MÍSTA 4) PŘIPRAVEN


Stáhnout ppt "Nu 9/15-23 V den, kdy byl Příbytek postaven, přikryl Příbytek při Stanu svědectví oblak. Od večera do rána pak spočíval nad Příbytkem."

Podobné prezentace


Reklamy Google