Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Přestavba zimního stadionu LHK Jestřábi Prostějov

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Přestavba zimního stadionu LHK Jestřábi Prostějov"— Transkript prezentace:

1 Přestavba zimního stadionu LHK Jestřábi Prostějov

2 První možnost rekonstrukce je spojená s přestavbou stávající haly a dostavbou haly tréninkové. S tím souvisí i řešení dopravy a parkování návštěvníků a rozšíření celého areálu na přilehlé pozemky. Hlavní budovou nového areálu zůstává stávající hala zimního stadionu, která bude rekonstruována tak, aby splňovala parametry extraligového stadionu, to je kapacitu minimálně 5000 diváků s 3500 diváky sedícími. K této hale z východu i západu budou přistavěny nové třípodlažní objekty pro hlediště v jednotlivých podlažích, které přesahuj stávající půdorys. Tréninková hala je navržena s ledovou plochou stejné velikosti jako v hlavní hale a v návaznosti na propojující koridor je navržena malá tribuna s kapacitou cca diváků.

3

4

5

6

7

8

9 Výstavba nové multifunkční haly LHK Jestřábi Prostějov

10 O čem ovšem každý jestřábí fanoušek sní je výstavba nové arény pro domácí utkání. Při této variantě by byla zachována stávající hala zimního stadionu, která převezme funkci tréninkové haly. Nutná je však rekonstrukce vnitřních prostor, zejména šaten. Nová multifunkční hala s kapacitou cca 5200 diváků je umístěna napříč územím od severu k jihu s hlavním vstupem z prostoru mezi oběma halami. Veškeré obslužné a technologické provozy jsou situovány v prvním podlaží v návaznosti na ledovou plochu. Diváci vystoupají do druhého podlaží, odkud jsou vstupy do hlediště. Na vstupy navazuje divácký ochoz s osmi bufety, toaletami, obchodem se sportovním zbožím a suvenýry a infocentrum. „Kotel“ hlediště je umístěn ve třetím nadzemním podlaží a je zakončen prstencem 18 VIP lóží. V tomto podlaží jsou rovněž umístěny prostory pro média se zázemím pro televizní přenosy, přenosy rozhlasové a je zde umístěna zvuková, světelná a obrazová režie haly.

11

12

13

14

15

16

17 Věříme, že i Vám se nové návrhy líbí, že svými hlasy podpoříte strany, které mají tuto výstavbu ve svém volebním programu a že se v budoucnu budeme scházet v novém jestřábím hnízdě!


Stáhnout ppt "Přestavba zimního stadionu LHK Jestřábi Prostějov"

Podobné prezentace


Reklamy Google