Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Astrologie.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Astrologie."— Transkript prezentace:

1 Astrologie

2 Beran (21.března - 19.dubna) Kouzelníci a čarodějky narození ve znamení Berana jsou energetičtí, plní nadšení, přímí, nezávislí, tvořiví a netrpěliví. A protože beran si svou cestu proráží silou, bývají kouzelníci nebo čarodějky tohoto znamení také agresivní, prchlivý a vytrvalí.

3 Býk  (20.dubna - 20.května) Podobně jako u býka se i u kouzelníků a čarodějnic můžeme nadít nesmírné síly, vytrvalosti i tvrdošíjnosti. Býci ale bývají považováni také za spolehlivé, vřelé, trpělivé a umělecky založené.

4 Blíženci (21.května - 20.června)
O Blížencích se tvrdí, že jsou všestranní, živí, zvídaví, chytří a výřeční, i když často povrchní. Stejně jako mytická dvojčata Castor a Pollux, po nichž je souhvězdí pojmenováno, jsou prý i Blíženci oddáni svým rodinám.

5 Rak (21.června - 22.července)
Raci jsou považováni za intuitivní, soucitné, náladové i houževnaté. Mívají smysl pro rodinu a domov i bohatou představivost. Podobně jako rak mohou být navenek tvrdí, ale uvnitř poddajní.    

6 Lev (23.července - 22.srpna) Lvi bývají popisováni jako samostatní, někdy sebejistí, velkorysí , nesobečtí a hrdí. Stejně jako tato kočkovitá šelma mohou být také panovační, odvážní a rádi středem pozornosti.

7 Panna (23.srpna - 22.září) Panny jsou pokládány za analytické, pečlivé až puntičkářské, bystré a kritické, se sklonem k perfekcionismu. Kouzelníci a čarodějky tohoto znamení mohou rovněž být zdrženliví a opatrní.

8 Váhy (23.září - 22.října) O váhách se říká, že si potrpí na eleganci. Bývají dobrosrdečné, idealistické, romantické a inteligentní, často ovšem nerozhodné. Pro Váhy může být typická vyrovnanost citové a rozumové stránky a uvážlivost.    

9 Štír (23.října - 22.listopadu)
Štíři jsou náruživé, tajnůstkářské a silné osobnosti, které si dlouho pamatují utrpěnou křivdu. Podobně jako opravdový štír i kouzelníci a čarodějnice, narozené v tomto znamení, dokážou být rychlí, neohrožení a udeřit v pravý čas.

10 Střelec (23.listopadu - 21.prosince)
Střelec bývá zobrazován jako kentaur napínající luk. O Střelcích se říká, že milují volný prostor, kouzelnické sporty a zvířata. Jsou čestní a přemýšlivý, ale také nepokojní, dobrodružní a veselé mysli.

11 Kozoroh (22.prosince - 19.ledna)
Podobně jako kozy mají být i Kozorozi stálí a spolehliví, nedat se odradit nebezpečím a být schopni poradit si se vším, co jim stojí v cestě. Bývají prý též ctižádostivý, se smyslem pro řád, ukáznění a praktičnost.

12 Vodnář (20.ledna - 18.února) Vodnáři mají pověst originálních, přátelských a idealistických povah, i když někdy uzavřených a umíněných. Tradiční spodobnění ukazuje postavu se džbánem vody - symbol ochoty pomoci a nesobeckosti.

13 Ryby (19.února - 20.března) Jak se sluší pro toto vodní znamení, Ryby prý často milují vodu a plavání. Jsou citliví, vnímaví, mají vyvinutou představivost a schopnost vcítění, ale říká se o nich i to, že jsou nepraktičtí a neschopní vnést řád do svého života.


Stáhnout ppt "Astrologie."

Podobné prezentace


Reklamy Google