Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

COMENIUS 2013-2015 Co si představit pod názvem projektu - A rainbow of cultures ? 2 roky rozvoje tvořivosti a myšlení žáků, prohlubování jazykových - IT.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "COMENIUS 2013-2015 Co si představit pod názvem projektu - A rainbow of cultures ? 2 roky rozvoje tvořivosti a myšlení žáků, prohlubování jazykových - IT."— Transkript prezentace:

1 COMENIUS 2013-2015 Co si představit pod názvem projektu - A rainbow of cultures ? 2 roky rozvoje tvořivosti a myšlení žáků, prohlubování jazykových - IT dovedností, multikulturního porozumění a týmové práce aktivity pro studenty i učitele (tvorba webových stránek, soutěže, různé dílny, brožury, ruční pohlednice, kvízy, dotazníky, plakáty, slavnosti, výstavy), které povedou k lepšímu porozumění vlastní kultury i kultury ostatních zemí 24 mobilit-1 mobilita = 1 člověk výjezd = příležitost pro žáky a učitele diskutovat, vyměňovat a poskytovat materiály,učit se od ostatních účastníků = lepší pochopení evropské kultury a školství.

2 Kdo jsou naši partneři Celkem je nás v projektu 15 Slovensko Kypr ČR Polsko Rumunsko Itálie Bulharsko Turecko Švédsko Finsko UK Litva Portugalsko Španělsko Francie

3 Cíle projektu obohacení kulturního rozměru = pochopit lépe kulturu vlastní země a ostatních zlepšení spolupráce mezi žáky a učiteli ve škole i v Evropě naučit se lépe ovládat informační a komunikační technologie překonání stereotypů, předsudků zlepšení jazykové vybavenosti,motivace pro žáky se chtít učit jazyk


Stáhnout ppt "COMENIUS 2013-2015 Co si představit pod názvem projektu - A rainbow of cultures ? 2 roky rozvoje tvořivosti a myšlení žáků, prohlubování jazykových - IT."

Podobné prezentace


Reklamy Google