Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Redudantní datová úložiště a zabezpečení dat

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Redudantní datová úložiště a zabezpečení dat"— Transkript prezentace:

1 Redudantní datová úložiště a zabezpečení dat
Jiří Palkovský, Petr Dvořák 16. září 2010 GAPP System, spol. s r. o., Petržílkova 23, – Praha 5, tel.:

2 O společnosti GAPP System
Od roku 1996 dodáváme řešení pro Zálohování dat a disaster recovery Ukládání a správu dat Vysokou dostupnost aplikací a dat Archivaci a elektronické pošty Naši významní partneři EMC Diskové systémy, NAS, CAS, software a hardware pro zálohování a archivaci dat FalconStor Software Správa a virtualizace diskových systémů, velmi rychlá obnova dat a disaster recovery Qualstar Magnetopáskové knihovny VMware Virtualizace serverů a pracovních stanic

3 Integrace TC kraje a ORP
GAPP System, spol. s r. o., Petržílkova 23, – Praha 5, tel.:

4 Standardní řešení dnešního IT prostředí
Dostupnost aplikací High Availability na úrovni fyzických serverů Dostupnost dat Svazky RAID Redudantní řadiče diskového pole Single point of failure (SPOF) Diskové pole jako celek GAPP System, spol. s r. o., Petržílkova 23, – Praha 5, tel.:

5 Synchronní zrcadlení dat prostřednictvím
Vysoká dostupnost dat Synchronní zrcadlení dat prostřednictvím Fibre Channel TCP/IP Plně automatizovaná vysoká dostupnost dat GAPP System, spol. s r. o., Petržílkova 23, – Praha 5, tel.:

6 Možnosti konfigurace Řešení pro Fibre Channel SAN s externími diskovými systémy a Fibre Channel klienty Řešení s externími diskovými systémy pro přímé využití virtualizačním řešením VMware Řešení s interními diskovými systémy pro využití virtualizačním řešením VMware GAPP System, spol. s r. o., Petržílkova 23, – Praha 5, tel.:

7 Služby zabezpečení dat
Příklad Záloha dat Obnova dat Ochrana proti fyzické chybě Výpadek hardware, výpadek el. energie Synchronní zrcadlení Okamžitá a automatizovaná Ochrana proti ztrátě lokality (DR) Požár, jiná katastrofa Asynchronní replikace do TC Kraje Velmi rychlá dle DR plánu Ochrana proti logické chybě Smazání dat, chyba aplikace Snapshoty CDP Snapshot Agents Recovery Agents Provozní archiv Obnova dat v podobě 1 rok zpět Integrace se systémem zálohování na pásku - HyperTrac Systém zálohování dat GAPP System, spol. s r. o., Petržílkova 23, – Praha 5, tel.:

8 Jednotná management console
GAPP System, spol. s r. o., Petržílkova 23, – Praha 5, tel.:

9 Integrace TC kraje a ORP
GAPP System, spol. s r. o., Petržílkova 23, – Praha 5, tel.:

10 jiri.palkovsky@gapp.cz petr.dvorak@gapp.cz Tel.: +420 251 610 285
Děkujeme za pozornost. Tel.: GAPP System, spol. s r. o., Petržílkova 23, – Praha 5, tel.:


Stáhnout ppt "Redudantní datová úložiště a zabezpečení dat"

Podobné prezentace


Reklamy Google