Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Projekt CZ.1.07/1.1.38/01.0015 Inovační technologie v odborných předmětech a odborném výcviku uměleckých řemesel a oborů gastro TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Projekt CZ.1.07/1.1.38/01.0015 Inovační technologie v odborných předmětech a odborném výcviku uměleckých řemesel a oborů gastro TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN."— Transkript prezentace:

1 Projekt CZ.1.07/1.1.38/ Inovační technologie v odborných předmětech a odborném výcviku uměleckých řemesel a oborů gastro TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČESKÉ REPUBLIKY

2 Modul M5 Inovace výuky odborných předmětů a odborného výcviku o moderní technologie s využitím ICT (Objednávkový systém a Recepturní systém) Autor: Květoslava Švagerová

3 Objednávkový elektronický systém pro restaurace Administrativní část – zadávání položek Jídelní lístek Nápojový lístek Pracovní materiál pro zadávání položek menu do elektronického objednávkového systému

4 Stálý restaurační jídelní lístek Studené překrmy 75 g Italská šunka „Proscutto“ se strouhaným parmazánem 70,-- 75 g Anglický roastbeef plněný třenou nivou g Krevetový koktejl 65,-- 75 g Vejce s lososovým kaviárem 55,-- 75 g Chřestové tyčinky v plátcích uzené krkovičky g Zeleninový salát s tuňákem Polévky 0,33 l Hovězí vývar s masem a smaženými krutony ,33 l Slepičí vývar s játrovými knedlíčky a domácí nudlemi 45,-- 0,33 l Žampionový krém se šlehačkou l Valašská kyselice 40,-- 0,33 l Gulášová polévka ,33 l Česneková polévka s vejce, šunkou a osmaženým chlebem 35.--

5 Teplé předkrmy 80 g Mušle s restovanými rýžovými nudlemi 70, g Omeleta s husími játry 65,-- 80g Zapečený chřest se sýrem 65,-- Ryby 150 g Pstruh po zálesácku /za každých 10g + 10 Kč / 80,-- 100g Rybí filé na másle 55,-- 200g Steak z norského lososa 150, g Grilovaný žraločí steak s bylinkovým máslem 150, g Smažený kapr ve vinném těstíčku, citron 80, g Smažená krabí klepeta 85,--

6 Drůbež 150 g Kuřecí prsa na másle s broskví a mandlemi 95, g Plněná kuřecí kapsa 95, g Kuřecí soté se žampiony 90, g Kuřecí Kung Pao 90, g Smažený kuřecí řízek ze stehýnka 80, g Krutí prsa v jemné růžové omáčce se zeleným hráškem 95, g Krocan s mandlovou nádivkou 160,-- Zvěřina 150 g Nadívaná křepelka 120, g Bažantí špíz se slaninou a jablky 120, g Zajíc na smetaně 110, g Jelení steak s lesními plody 210, g Zvěřinové medailonky na víně v brusinkové omáčce 180, g Smažený srnčí řízek 140,--

7 Dětské pokrmy 75 g Kuřecí prsa na másle 45,-- 75 g Telecí smažený řízek 50,-- 75 g Rybí filé na másle 35, g Zelenino rizoto se žampiony, sýr 35, g Švestkové knedlíky s tvarohem 30, g Lívanečky s borůvkovým žahourem 35,-- Speciality 200 g Kuřecí prsa po myslivecku, bramboráčky 120, g Vepřové medailonky s brusinkovým závojem 110, g Mix Gril dle šéfkuchaře 180, g Hovězí biftek a avignonskou omáčkou 210, g Kotlíkový guláš / pro 2 osoby/ 19, g Masové fondue / pro 2 osoby/ 310,--

8 Pokrmy na objednávku 150 g Steak z kuřecích prsíček na provensálských bylinkách 140, 150 g Přírodní lázeňský řízek zapečený se žampiny,sýrem 130, g Vepřová panenky po labužnisku plněná plísňovým sýrem 145, g Bramborák s vepřovým masem 95, g Smažený vepřový řízek z kotlety b.k. 110, g Zbojnické filé z pravé svíčkové 210, g Svíčková po stroganovsku 220, g Telecí játra s bylinkovým máslem 110,-- Hotové pokrmy 100 g Hovězí maso vař. s listovým špenátem a vař. bramborem 65, g Vídeňský guláš, houskový knedlík 70, g Telecí na paprice, máslové noky 70, g Vepřová kýty pečená, bramborový knedlík, kysané zelí 70,--

9 100 g Skopová plec na česneku, bramborové krokety 75, g Vepřové ledvinky na cibulce, dušená rýže 60, g Smažené žampiony, americké brambory, tatar. omáčka 65,-- Bezmasé pokrmy 200 g Zeleninové rizoto se žampiony 55, g Smažená brokolice 45, g Brambory zapečené s lilkem a sýrem 50, g Italské špagety 50, g Bramborové taštičky s povidly sypané ořechy 50, g Těstovinový salát se zeleninou 45,--

10 Teplé přílohy 200g Vařené brambory s máslem 15, g Opékané brambory 20, g Smažené bramborové hranolky 20, g Bramborové krokety 25, g Houskový knedlík kynutý 20, g Dušená rýže 15, g Šafránová rýže 20, g Šunková rýže 20, g Vařené těstoviny 15,-- Kompoty 100 g Broskvový 20, g Ananasový 20, g Jablkový 15, g Míchaný 20,--

11 Saláty 120 g Červená řepa 15, g Mrkvový s rozinkami 20, g Rajčatový 20, g Okurkový salát s jogurtem 20, g Zelný s koprem 15,-- Doplňkový prodej 50 g Tatarská omáčka 10,-- 50 g Dresink – dle výběru 10,-- Studené pokrmy 200 g Sýrový talíř / eidam, niva, hermelín, primátor, 20 g. máslo/ 90, g Obložená mísa/ vepř. pečeně, vařené vejce, zelenina/ 80, g Drůbeží galantina 70,--

12 Sýry 100g Gouda 30, g Ementál 30, g Niva 30, g Balkánský 25, g Hermelín 30, g Sýrové kanapky 30,-- Moučníky 150 g Povidlové taštičky s perníkem 50, g Palačinky s ovocem, šlehačkou a čokoládou / 2 ks/ 50, g Lívanečky z ovesných vloček s medem / 4 ks/ 40, g Staročeský medovník 30, g Jogurtový krém s lesním ovocem 40, g Borůvkové kynuté knedlíky/ 2 ks/ 40,--

13 Zmrzliny 150 g Horké maliny se zmrzlinou a šlehačkou 50, g Zmrzlinový pohár Elektra/ 3 druhy zmrzliny, vaječný koňak, pražené mandle, šlehačka 60, g Vanilková zmrzlina s bílkovým sněhem, griliášem, flambovaná 70,-- Ovoce 100 g Čerstvé jahody se šlehačkou 30, g Ovocný salát s rozinkami 30, g Melounová bowle 35,--

14 Restaurační nápojový lístek Aperitivy 1 dl Martiny Dry s olivou 40,-- 1 dl Cinzano Rosso 40,-- 1 dl Campari Bitter 45,-- 4 cl Karlovarská Becherovka 35,-- 4 cl Luhačovická bylinná 30,-- Bílá vína 0,75 l Ryzlink rýnský 130,-- 0,75 l Sauwignon 130,-- 0,75 l Rulandské bílé 130,-- 0,75 l Tramín červený 140,-- Růžová vína 0,75 l Rulandské růžové 135,--

15 Červená vína 0,75 l Rulandské modré 140,-- 0,75 l Frankovka 130,-- 0, 75 l Svatovavřinecké 130,-- 0,75 l André 135,-- 0,75 l Cabernet sauwignon 140,-- Dezetní vína 0,75 l Tokajské 150,-- 0,75 l Metropol bianco 180,-- 0,70 l Garrone Cherry 180,-- 0,75 l Old Porter Red 190.— Šumivá vína 0,75 l Bohemia sekt brut 210,-- 0,75 l Bohemia sekt demi sec 200,-- 0,75 l Bohemia sekt doux 210,--

16 Destiláty Whisky 4 cl Ballantines 60,-- 4 cl Jim Beam 60,-- 4 cl Johnnie Wolker 70,-- Cognac, Brandy 5 cl Martell V.S. 80,-- 5 cl Hennesy 90,-- 4 cl Vizovgnac brandy originál 40% 60,-- Destiláty 4 cl Slivovice R. Jelínek originál 45,-- 4 cl Hruškovice 40,-- 4 cl Gin Beefeater 45,-- 4 cl Vodka Finlandia 40,-- 4 cl Rum tuzemský 30,--

17 Likéry 4 cl Griotte 25,-- 4 cl Becherovka 30,-- 4 cl Fernet Stock 25,-- 4 cl Luhačovická bylinná 30,-- 4 cl Vaječný koňak 20,-- 4 cl Amareto 30,-- Nealkoholiské nápoje/ nápoje ve skle/ 0,3 l Mattoni perlivá 15,-- 0,2 l Sodová voda 10,-- 0,25 l Bonagua 15,-- 0,2 l Coca cola 20,-- 0,2 l Sprite 17,-- 0,25 l Tonic River 25,-- 0,2 l Cappy multivitamín, černý rybíz, grep 25,-- 0,2 l Juice Orange 20,-- 0,25 l Fanta 18,--

18 Piva 0,5 l Pilsner Urguell 35,-- 0,3 l Pilsner Urguell 22,-- 0,5 l Gambrinus 10° 28,-- 0,5 l Starobrno 14° světlé 35,-- 0,5 l Nealkoholické pivo Birell 30,-- Teplé nápoje Čaje - ovocné dle výběru, černý, zelený 20,-- Kávy – Espresso 7 g 30,-- Cappucino 32,-- Turecká 7 g 25,-- Vídeňská 35,-- Luhačovská 40,-- Latté Machiato 30,-- Horká čokoláda 30,-- Lázeňský nealkoholický punč 25,-- Pravý grog /4 cl rum, citron, cukr/ 40,.— 2 dl Svařené víno / bílé, červené/ 35,--

19 Doplňkový prodej 1 ks smetana do kávy 3,-- 1 ks řez/ 1/4 / citronu 4,-- Pečivo: 1 ks pečivo bílé- rohlík 4,-- 1 ks chléb 3,-- 60g Mandle pražené 30,-- 70g Chips 25,-- 30g Oliva zelená 10,-- Cigarety, doutníky – dle nabídky


Stáhnout ppt "Projekt CZ.1.07/1.1.38/01.0015 Inovační technologie v odborných předmětech a odborném výcviku uměleckých řemesel a oborů gastro TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN."

Podobné prezentace


Reklamy Google