Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

3. ročník „Eko“ výchovně-vzdělávací ho dopoledne pro děti nižšího stupně základních škol 18. - 19. října 2012 v 9.00 hodin Sbírkové skleníky Výstaviště.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "3. ročník „Eko“ výchovně-vzdělávací ho dopoledne pro děti nižšího stupně základních škol 18. - 19. října 2012 v 9.00 hodin Sbírkové skleníky Výstaviště."— Transkript prezentace:

1 3. ročník „Eko“ výchovně-vzdělávací ho dopoledne pro děti nižšího stupně základních škol 18. - 19. října 2012 v 9.00 hodin Sbírkové skleníky Výstaviště Flora Olomouc, a. s., Wolkerova 17, Olomouc V prostorách sbírkových skleníků a přilehlé části parku a univerzitní botanické zahrady jsou pro děti připraveny stanoviště s plněním řady zajímavých úkolů tematicky zaměřených na rostliny tropů, subtropů a mírného pásma. Náplň stanovišť zajišťují studenti Katedry biologie PdF UP, kde se děti hravou formou seznámí nejen s některými netradičními rostlinami a jejich plody, ale i s běžnými druhy ovoce a zeleniny. V palmovém skleníku je mj. k vidění zookoutek a jako atrakce je připravena projížďka na poníkovi. Výstaviště Flora Olomouc, a. s., ve spolupráci s Pedagogickou fakultou UP v Olomouci, Botanickou zahradou PřF UP v Olomouci a Střední školou technickou a zemědělskou Mohelnice pořádá Kontakt: Ing. Helena Šupová, email: skleniky@flora-ol.cz@flora-ol.cz

2 3. ročník „Eko“ výchovně-vzdělávací ho dopoledne pro děti nižšího stupně základních škol Výstaviště Flora Olomouc, a.s. Ing. Helena Šupová vedoucí oddělení sbírkových skleníků Wolkerova 17 Olomouc 771 11 web: www.flora-ol.czwww.flora-ol.cz email: skleniky@flora-ol.czskleniky@flora-ol.cz Tel: 585 726 214 Fax: 585 413 370 Informace pro účastníky (podrobně na www.flora-ol.cz) Průběh: 18. a 19. října 2012 od 9.00 hodin Prosíme všechny o přihlášení se na níže uvedeném kontaktu. Žádáme všechny příchozí, aby se po příchodu přihlásili na stanovišti START a dále aby učitelé rozdělili děti do pěti až šestičlenných družstev. První skupina dětí bude startovat v 9.00 hod, ostatní dle rozpisu, který zašleme (dle počtu přihlášených). Jednotlivá stanoviště s plněním hravých úkolů budou rozmístěna ve sbírkových sklenících a v Botanické zahradě Přírodovědecké fakulty UP. Předpokládaná doba pro jeden soutěžní kolektiv cca 60-90 minut. Ve volném čase bude možnost vyzkoušet jízdu na ponících v přilehlé části parku. S sebou: Vhodná obuv a oblečení do přírody, svačina, pití. Přihlášky: e-mail: skleniky@flora-ol.czskleniky@flora-ol.cz PODZIMNÍ VESELÍ ANEB FLORA HRAVĚ Katedra biologie PdF UP v Olomouci Ing. Pavlína Škardová Purkrabská 2 Olomouc 771 46 web: http://kbi.upol.cz/http://kbi.upol.cz/ Výstaviště Flora Olomouc, a. s., ve spolupráci s Pedagogickou fakultou UP v Olomouci, Botanickou zahradou PřF UP v Olomouci a Střední školou technickou a zemědělskou Mohelnice pořádá

3  Podzimní veselí probíhá za každého počasí.  Žádáme o přihlášení na skleniky@flora- ol.cz – uveďte název školy, ročník, počet dětí (rozdělte je na 5-6členná družstva).skleniky@flora- ol.cz  Po přihlášení Vám bude přidělen časovač pro Vaši třídu z důvodu toho, aby jste nemuseli čekat na Startu.  Po příchodu se nahlásíte na Startu, kde jednotlivá družstva obdrží kartičku se stanovišti, zaplatíte za každé družstvo 100 Kč.  Případné dotazy Vám budou zodpovězeny na výše uvedeném kontaktu.


Stáhnout ppt "3. ročník „Eko“ výchovně-vzdělávací ho dopoledne pro děti nižšího stupně základních škol 18. - 19. října 2012 v 9.00 hodin Sbírkové skleníky Výstaviště."

Podobné prezentace


Reklamy Google