Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Nové modulové výukové a inovativní programy - zvýšení kvality ve vzdělávání Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Nové modulové výukové a inovativní programy - zvýšení kvality ve vzdělávání Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem."— Transkript prezentace:

1 Nové modulové výukové a inovativní programy - zvýšení kvality ve vzdělávání Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ ZŠ, Týn nad Vltavou, Malá Strana

2 Radomíra Rutová AJ 8. ročník

3 I always play chess with my friend. hellosimik.blog.cz/0705/7-dil-porod

4 She never eats sweets. She always eats sweets. padfoot-prongs.blog.cz/rubrika/zivotopisy http://nd01.blog.cz/010/773/75446cc04c_18796457_u.jpg

5 nnevernikdy ssometimesněkdy ooftenčasto uusuallyobvykle aalwaysvždy, stále, pořád HHOW OFTEN?JAK ČASTO?

6 1.We get up before 10 o´clock. (usually) 2. Children cry when they are scared. (sometimes) 3. Sally is late for school. (often) 4. He has got a lot of money. (always) 5. I can stay up late on Saturdays. (normally) 6. We go to the theatre. (sometimes) 7. I don´t go to the cinema. (often)

7 Zdroje: Hutchinson Tom, Project 2, Pracovní sešit Let´s play grammar, Anglická gramatika pro základní školy


Stáhnout ppt "Nové modulové výukové a inovativní programy - zvýšení kvality ve vzdělávání Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem."

Podobné prezentace


Reklamy Google