Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Podpora rozvoje cizích jazyků pro Evropu 21. stol. INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Podpora rozvoje cizích jazyků pro Evropu 21. stol. INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním."— Transkript prezentace:

1 Podpora rozvoje cizích jazyků pro Evropu 21. stol. INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

2

3

4 Wettersymbole

5

6

7 Wie ist das Wetter in Deutschland? http://www.wetteronline.de/

8 Beatworten Sie folgende Fragen: 1. Wie war die Wettervorhersage für heute? 2. Schauen Sie aus dem Fenster. Wie ist das Wetter wirklich? 3. Wie lautet die Wettervorhersage für morgen? 4. Sind die Wettervorhersagen Ihrer Meinung nach glaubwürdig?

9

10 Beschreiben Sie das Bild

11

12

13

14 Erklären Sie folgende Begriffe

15 Das Wetter – Arbeitsblatt Welche Jahreszeiten sind das? Wie ist das Wetter?

16 INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. Tato výuková prezentace byla pořízena z finančních prostředků hrazených Evropským sociálním fondem a rozpočtem České republiky.


Stáhnout ppt "Podpora rozvoje cizích jazyků pro Evropu 21. stol. INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním."

Podobné prezentace


Reklamy Google