Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Je nám třeba rasistů ? Následující fotografie byly pořízené nedávno v Londýně během manifestace muslimské komunity „Náboženstvím k míru“. Aby nikdo nebyl.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Je nám třeba rasistů ? Následující fotografie byly pořízené nedávno v Londýně během manifestace muslimské komunity „Náboženstvím k míru“. Aby nikdo nebyl."— Transkript prezentace:

1 Je nám třeba rasistů ? Následující fotografie byly pořízené nedávno v Londýně během manifestace muslimské komunity „Náboženstvím k míru“. Aby nikdo nebyl uražený, nebylo to publikované ani v tisku ani v televizi

2 Na transparentech je napsáno: Zabíte všechny, kteří uráží islám, Evropa bude platit, už to začalo, vaše vyhlazení je na programu . . .

3 Stít všechny kteří uráží islám

4 Evropa je rakovina, islám je odpovědí
Evropa je rakovina, islám je odpovědí. Vyhladit ty kteří jdou proti islámu !

5 Islám bude vládnout světu

6 Svobodo jdi k čertu

7 Evropo vem si poučení z 11. září

8 Evropo budeš platit. Vaše 11. září je už na cestě !

9 Připravte se na skutečný holokaust !

10 A nyní počkat. necháme je takto manifestovat v našich zemích
A nyní počkat necháme je takto manifestovat v našich zemích? Umožnit by jsme jim měli jen pokojná setkání, když se k nim rozhodnou

11 Otevřete oči, začněte komentovat, diskutujte, mailujte
Otevřete oči, začněte komentovat, diskutujte, mailujte. Pod záminkou demokracie se necháváme šíleně, fanaticky a nebezpečně kolonizovat. Mezi námi, uráží oni nás, když vyžadují pálit naše kostely. Budou nás urážet i nadále, nedrží se našeho způsobu života, vyhlašují nošení závojů a chovat se tak, jak chtějí oni. Jak dlouho budeme všechny tyto věci snášet? Jak dlouho budeme předstírat že to nevidíme, že nevíme nic o tom co se děje? Jaká bude budoucnost našich dětí?

12 Neodstraňujte tuto zprávu a pošlete ji dále
Uvědomte si realitu, už je čas . . ANEBO SI TO NEMYSLÍTE ? z francoužtiny volně přeložil Pager


Stáhnout ppt "Je nám třeba rasistů ? Následující fotografie byly pořízené nedávno v Londýně během manifestace muslimské komunity „Náboženstvím k míru“. Aby nikdo nebyl."

Podobné prezentace


Reklamy Google