Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

ASUS P5N32-E SLI plus. Obsah balení Supreme FX audio modul Zadní čelo do skříně Flexibilní SLI můstek Několik bracketů USB a Firewire Jeden IDE kabel.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "ASUS P5N32-E SLI plus. Obsah balení Supreme FX audio modul Zadní čelo do skříně Flexibilní SLI můstek Několik bracketů USB a Firewire Jeden IDE kabel."— Transkript prezentace:

1 ASUS P5N32-E SLI plus

2 Obsah balení Supreme FX audio modul Zadní čelo do skříně Flexibilní SLI můstek Několik bracketů USB a Firewire Jeden IDE kabel a jeden Floppy Čtveřici SATA kablíků Dvojici napájecích redukcí pro disky Q-Connector pro jednodušší připojení skříně Manuál a software

3 specifikace Asus představuje skutečně luxusní desku osazenou čipovou sadou nForce 650i SLI. výrobce udělal tuto desku "hybridní" a vybavil ji lepším jižním můstkem nForce 570 SLI místo nForce 430, které se běžně nalézají právě u desek s tímto čipsetem. To v podstatě dělá z této desky plnohodnotnou nForce 680i SLI LT na které můžete SLI zapojení grafických karet provozovat na dvou plnohodnotných x16 PCI Express slotech. Kromě této skutečnosti ale výrobce také vybavil desku stejným chlazením jako mají její dražší kolegyně a to z této desky činí skutečný high-end za cenu střední třídy. Neseženete na trhu levnější desku s čipsetem nForce 680i LT SLI, než je tato deska.

4 Taktování ( overclocking) V menu Extreme Tweaker nalezneme vše co potřebuje pro nastavení. Můžete zvolit buď automatické přetaktování systémem AI Overclock a NOS, který můžete nastavit v krocích: 5% až 20%. Nás ale nejvíce zajímá manuální nastavení. V System Clocks, nastavujeme frekvence PCI Express slotů. Takt pro sběrnici FSB, včetně děličky pamětí a jejího režimu najdeme v dalším menu FSB and Memory Config. Možnosti jsou následující: Max. FSB = 750MHz po kroku 1MHz, možnosti pamětí: Unlinked, Linked a děličky jsou - Auto, Sync., 1:1, 5:4, 3:2. Menu Overclocking umožňuje nastavit násobič procesoru a vypnutí všech jeho funkcí, jako je EIST, podpora Virtualizace a podobně. Zcela chybí volba vypnutí jádra procesoru což je mrzuté. Posledním důležitým menu jsou volby změny napětí v Over Voltage. Možnosti jsou následující : CPU - 1,275V až do 1,9V Paměť - 1,80V až do 3,425V FSB - 1,25V až do 1,95V North Bridge - 1,25V až do 2,75V SB I/O - 1,5V až do 1,85V CPU VTT - 1,05V až do 1,55V Desky Asus skrývají v BIOSu několik zvláštností, první je menu Tools, kde můžete nastavit buzení počítačem který nezávisle na spuštění systému umožní přehrát CD. Také můžete updatovat BIOS přímo z tohoto menu a hlavně si zde lze uložit OC profily, což je velmi užitečné.

5 Taktování(oveclocking)- pohled na Bios

6 Test výkonu- everest

7 Test výkonu- HD tach

8 Spotřeba systému

9 Ještě pár fotek z domova

10

11

12

13 hodnocení Asus P5N32-E SLI Plus. Tato "hybridní" deska Asus je dle mého názoru nejlepším možnou koupí s čipsetem nForce. Byť je tato deska oficiálně zařazena do kategorie nForce 650i SLI její možnosti lépe odpovídají plnému čipsetu nForce 680i LT SLI. Skvělé chlazení i rozmístění komponent na desce odpovídá nejvyšším standardům a za svou cenu je tato deska skutečně velice dobrou volbou. Výbava: Příslušenství svým rozsahem zcela odpovídá ceně desky a kategorie tohoto výrobku. Celkově hodnotím jako skvělé a více než dostačující. Výkon: Herní i aplikační výkon desky zcela nekompromisně patří do high-endu. Ani v jednom testu deska nezaváhala a její výkon je velmi vysoký a stabilní. Přetaktování: Přetaktování této desky je vysoce nadprůměrné a hodnota stabilní frekvence FSB je blízká 500MHz. Přetaktování pamětí je excelentní. Cena: 4500Kč s DPH - zcela adekvátní cena kvalitě výrobku.


Stáhnout ppt "ASUS P5N32-E SLI plus. Obsah balení Supreme FX audio modul Zadní čelo do skříně Flexibilní SLI můstek Několik bracketů USB a Firewire Jeden IDE kabel."

Podobné prezentace


Reklamy Google