Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Hana Syrovátková Tento materiál byl vytvořen v rámci projektu Operačního programu.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Hana Syrovátková Tento materiál byl vytvořen v rámci projektu Operačního programu."— Transkript prezentace:

1 Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Hana Syrovátková Tento materiál byl vytvořen v rámci projektu Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Projekt MŠMT ČREU PENÍZE ŠKOLÁM Číslo projektuCZ.1.07/1.4.00/21.2146 Název projektu školyInovace ve vzdělávání na naší škole ZŠ Studánka Šablona III/2Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Sada č. XIII Identifikátor sady: VY_32_INOVACE_Sada XIII_AJ, DUM č.20 Vzdělávací oblast: Jazyk a jazyková komunikace Vzdělávací obor: Anglický jazyk Název: WRITING A LETTER Autor: Mgr. Hana Syrovátková Stručná anotace: Prezentace tématu WRITING A LETTER - výchova k myšlení v evropských a globálních souvislostech Metodické zhodnocení: 19.4.2012, 9.B; materiál je přiměřený věku žáků 2. stupně ZŠ; splnil výstup ŠVP - výchova k myšlení v evropských a globálních souvislostech – komunikace po celém světě, schopnost obměňovat jednoduché věty a texty, odvodit pravděpodobný význam nových slov z kontextu a vyhledávat v textech odpovědi na otázky.

2 Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Hana Syrovátková

3 37 Mansfield Road, Oxford, OX6 OX50 25 March Helen Burton, Oxford Post Office, Wellington Square, Oxford, OX1 2JD Dear Mrs Burton, I would like to apply for a job as a newspaper boy. I am sixteen years old. I would prefer to work in the afternoons, because I go to school. Yours sincerely, Peter Robinson the sender’s address the receiver’s name the date the receiver’s address the sender’s signature

4 37 Mansfield Road, Oxford, OX6 OX50 25 March The Secretary, Oxford Post Office, Wellington Square, Oxford, OX1 2JD Dear Sir or Madam, I would like to apply for a job as a newspaper boy. I am sixteen years old. I would prefer to work in the afternoons, because I go to school. Yours faithfully, Peter Robinson the sender’s address the receiver’s name the date the receiver’s address the sender’s signature

5 18 Green Street, London, WIB 4DH 14 February Dear Kate, Thanks a lot for a great weekend. We really enjoyed it. Joe and I were talking about the holidays. We thought it would be nice to go camping in Ireland. Let me know if you are interested and we can talk about dates. See you soon. Love Ann the sender’s address the receiver’s name the date the sender’s signature

6 Hi Jane, Good to hear from you. How about 14 or 15 August? I am learning English all the days. I hope my exam will be OK. Let me know about your plans for summer. Yours Robin

7 Complete the missing words. 37 Mansfield Road, Oxford, OX6 OX50 25 March Helen Burton, Oxford Post Office, Wellington Square, Oxford, OX1 2JD Dear Mrs Burton, I would like to apply for a job as a newspaper boy. I am sixteen years old. I would prefer to work in the afternoons, because I go to school. Yours sincerely, Peter Robinson ……………………. …………………… ………… …………………….. ………………………….

8 37 Mansfield Road, Oxford, OX6 OX50 ………………….. Helen Burton, Oxford Post Office, Wellington Square, Oxford, OX1 2JD ………….. Mrs Burton, I would like to apply for a job as a newspaper boy. I am sixteen years old. I would prefer to work in the afternoons, because I go to school. ………………………….., Peter Robinson Complete the missing words.

9 37 Mansfield Road, Oxford, OX6 OX50 …………. The Secretary, Oxford Post Office, Wellington Square, Oxford, OX1 2JD …………………………., I would like to apply for a job as a newspaper boy. I am sixteen years old. I would prefer to work in the afternoons, because I go to school. ………………………….., Peter Robinson Complete the missing words.


Stáhnout ppt "Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Hana Syrovátková Tento materiál byl vytvořen v rámci projektu Operačního programu."

Podobné prezentace


Reklamy Google