Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Microsoft Dynamics NAV poskytuje řešení pro středně velké organizace, kterým zjednodušuje a urychluje konkrétní business procesy. Systém Microsoft Dynymics.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Microsoft Dynamics NAV poskytuje řešení pro středně velké organizace, kterým zjednodušuje a urychluje konkrétní business procesy. Systém Microsoft Dynymics."— Transkript prezentace:

1 Microsoft Dynamics NAV poskytuje řešení pro středně velké organizace, kterým zjednodušuje a urychluje konkrétní business procesy. Systém Microsoft Dynymics NAV se opírá o pilíře zásadních podnikových oblastí, jako je správa financí, prodej a marketing, nákup, výroba, sklad, projektování, servis, doprava, reklamace či plánování zdrojů.

2 Intuitivní uživatelské rozhraní – díky tomu, že všechny produkty MS vypadají stejně si nemusí uživatel zvykat na nové GUI, takže ušetří spoustu času. Snadné přizpůsobení individuálním Potřebám – v Microsoft Dynamics NAV můžete snadno upravovat formuláře, sestavy i uživatelské obrazovky. Systém můžete rovněž propojit se softwarovými produkty jiných výrobců Oborová a doplňková řešení – díky velkému rozšíření je k dispozici spousta add-onů, díky kterým si vše přizpůsobíte své firmě

3 Integrace s programy a službami Microsoft – díky provázaností s programy Microsoft Offi ce, Microsoft SQLServer, Microsoft Windows SharePoint Services, Microsoft BizTalk Server nebo Windows Live Local Search ušetříte spoustu času a peněz, protože veškeré procesy se automatizují. Například vestavěná kompatibilita s Microsoft SQL Serverem rozšiřuje možnosti získání kritických informací ve správnou chvíli. Podpora více měn, jazyků a účetních standardů – v případě expanze mimo hranice ČR je podporován ve více než 150 zemích světa a dostupný ve 40-ti lokalizovaných verzích, včetně operací ve více měnách.

4

5

6 Exchange Hosted Services
je sada nástrojů, které pomáhají vaší organizaci chránit před nevyžádanou poštou a malwarem, pomáhají splňovat požadavky na uchovávání a šifrování dat, aby zachovala důvěrnost a zachovat přístup k u během havarijních situací apod.

7 Microsoft Dynamics® Online
poskytuje marketing prodeje a řešení služeb zákazníků a nasazení Microsoft Office Outlook nebo internetový prohlížeč, aby pomohl vašim koncovým uživatelům a efektivně automatizoval pracovní postup a centralizoval informace o zákaznících.

8 Office Web Apps přístup k webové verzi sady Microsoft Office včetně aplikací Microsoft Word, Microsoft Excel a Microsoft PowerPoint.

9 Vyhodnocení Rychlejší zhodnocení investic
Bohatá sada funkcí odpovídajících požadavkům odvětví zákazníka Vysoká dostupnost služeb založená na výkonných funkcích a zabezpečení platformy Windows Azure

10 Funkčnost Správa financí – pomáhá efektivně vést hlavní účetní knihu, závazky, pohledávky, sklady, manažerské účetnictví, majetek a peněžní toky a zároveň provádět bankovní příkazy a zpracovávat výpisy Výroba - poskytuje integrované řešení pro řízení výroby, které obsahuje nástroje pro plánování, správu a provozování výrobní firmy. Řízení dodavatelských řetězců - synchronizuje prodejní, nákupní a skladové procesy tak, aby odpovídaly vašim specifickým potřebám. Zlepšuje řízení skladů v jedné či několika lokacích, a umožňuje efektivní zpracování objednávek a plánování poptávky. Manažerské analýzy a reporting - Microsoft Dynamics NAV poskytuje strategický přehled o vašich firemních procesech prostřednictvím sofistikovaného reportingu, manažerských analýz a rozpočtování. Řízení vztahů se zákazníky (CRM) - řízení vztahů se zákazníky dokáže zaměstnancům zautomatizovat mnoho každodenních úkolů spojených s prodejem, marketingem a službami zákazníkům

11 Funkčnost Spolupráce mezi pracovišti - pomáhá lidem ve vaší firmě efektivně spolupracovat: rozšiřuje přístup k podnikovým zdrojům, informacím a procesům. Windows SharePoint Services umožňují vytvářet pracovní skupiny, v nichž je možné diskutovat a vyměňovat informace ohledně konkrétních problémů nebo projektů. Konfigurace a vývoj - můžete svá podniková řešení přizpůsobit tak, aby odpovídala způsobu vašeho podnikání – stačí použít vestavěné nástroje, které snižují potřebu vysoce kvalifikovaných IT odborníků Správa personální agendy - poskytuje podporu procesů spojených s lidskými zdroji a pomáhá organizovat a spravovat informace o zaměstnancích. K záznamům zaměstnanců můžete připojovat komentáře, přehledy absencí nebo generovat sestavy.

12 Výhody - shrnutí • Podporuje produktivitu od samého začátku.
S Microsoft Dynamics NAV pracujete se známým a intuitivním uživatelským prostředím, které umožňuje rychlý a snadný přístup k potřebným informacím a nástrojům. • Každý den zvládnete víc – díky rozsáhlé integraci s Microsoft® Office. Můžete využít integraci mezi systémy Microsoft Office a Microsoft Dynamics NAV a přistupovat, analyzovat a sdílet informace v prostředí, jež vám nejlépe vyhovuje.

13 Výhody - shrnutí • Rozhodování s jistotou.
Efektivnější přehled o firemních procesech, vyhodnocování výkonnosti a zaměření se na správné příležitosti. To vše umožňuje dostupnost přesných a aktuálních dat a analytických nástrojů pro jejich vyhodnocení. • Maximalizace hodnoty vašich investic do IT. Snížení celkových nákladů na IT dosáhnete využitím těsného provázání s dalšími prověřenými produkty a technologiemi společnosti Microsoft. • Řešení upravené na míru vaší firmě. Nejmodernější otevřená architektura a velké množství oborových řešení pro pokrytí specifických požadavků vašeho odvětví vám umožní upravit Microsoft Dynamics NAV tak, aby naplňoval vaše jedinečné potřeby.


Stáhnout ppt "Microsoft Dynamics NAV poskytuje řešení pro středně velké organizace, kterým zjednodušuje a urychluje konkrétní business procesy. Systém Microsoft Dynymics."

Podobné prezentace


Reklamy Google