Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Pokračujte zde. P ř edstavení restaurace Restaurace Na Ostrově a celý areál sídlí na vyjímečném místě v přírodě, dostupné několik minut přímo z centra.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Pokračujte zde. P ř edstavení restaurace Restaurace Na Ostrově a celý areál sídlí na vyjímečném místě v přírodě, dostupné několik minut přímo z centra."— Transkript prezentace:

1 Pokračujte zde

2 P ř edstavení restaurace Restaurace Na Ostrově a celý areál sídlí na vyjímečném místě v přírodě, dostupné několik minut přímo z centra města Písek. Celé místo obtéká řeka Otava. Jedná se o klidné místo, které je hojně navštěvované maminkami s dětmi, pro které je zde připraveno zázemí s občerstvením, atrakcemi, venkovní wc, wifi internet zdarma, 2x dětské hřiště točená zmrzlina a mnohé další. Restaurace vyniká vynikající steakovou, domácí a staročeskou kuchyní. Klademe důraz na opravdu velké porce za příjemnou cenu, která Vás jistě mile překvapí. Restaurace a celý areál je přímo jak ušitý pro firemní večírky, venkovní taneční akce, koncerty, svatby, zájezdy, grilování, párty atd.

3 Interier restaurace Celý interiér resstaurace se nese v dřevěném duchu připomínající dřívější budovu s loděnicí, která zde byla postavená. Stropy jsou vysoké, díky tomu se nestává, že by bylo v restauraci tzv zakouříno nebo byl cítit jiný nepříjemný zápach. Vnitří kapacita restaurace je 80 – 100 míst. Interiér je přizpůsoben také pro vnitřní hudební produkci i taneční parket. Není problém jakoliv interiér přizpůsobit požadavků zákazníka při větší akci.

4 Venkovní posezení Venkovní posezení s grilem je přímo ideální na letní akce a příjemné posezení u vody v přírodě. Venkovní bar + posezení pojme až 160 míst. Bar je kompletně vybaven vešekerým žádaným sortimentem, pivem, nealko, grilem atd. Jsou zde i venkovní wc, wifi připojení k internetu zdarma + další sociální zázemí pro váší spokojenost. Pro maminky s dětmi je zde mnoho atrakcí, včetně skákadel, trampolín, nafukovacího hradu a 2x dětským hřištěm s houpačkami.

5 Atrakce nejen pro d ě ti Seznam atrakcí: Půjčovna šlapadel Půjčovna lodiček Půjčovna minigolfu Půjčovna petangue Nafukovací skákací hrad pro děti Malou i velkou trampolínu Velké zázemí pro maminky s dětmi Velké dětské hřiště s pískovištěm Dětské prolézačky a houpačky Wifi internet připojení ZDARMA v celém areálu i v restauraci Picknick koše Molo pro vodáky Venkovní bar s posezením v přírodě Venkovní pánské i dámské toalety Točenou zmrzlinu Venkovní gril kcí restaurace Na Ostrově:

6 Speciality podniku Je libo pečenou kachýnku na medu s domácím chlupatým knedlíkem nebo pravý jihočeský gulášek v domácím bochánku? Nabízíme řadu vynikajících specialit za výborné ceny.Klademe na důraz domácí kuchyněi masa od domácího řezníka a nevaříme z polotovarů. Veškeré naše jídlo je čerstvé, lahodné. Podáváme opravdu velké porce, které vás jistě potěší za ceny, které budete milovat

7 Nabídka po ř ádání akcí Máte firmu a hledáte místo pro firemní akci? Hledáte místo pro vaší svatbu, večírek nebo třídní sraz? Již nehledejte, přijďte knám Nabízíme 0 Kč za pronájem restaurace nebo rezervaci určitého počtu míst. Vynikáme kvalitním cateringem, zajistíme pro vás od A do Z a nemusíte se o nic starat, Jídlo, pití, grilování, nic pro nás není problém. Pouze nám sdělíte vaše představi a my již vše zařídíme a připravíme.

8 Spojte se s námi Web: www.restauraceostrov.czwww.restauraceostrov.cz Email: restauracenaostrove@email.czrestauracenaostrove@email.cz Facebook: www.facebook.com/restauracenaostrovewww.facebook.com/restauracenaostrove Telefon: 777 896 897 Restaurace Na Ostrově Ostrovní 165 39701 Písek Česká republika Otevírací doba: Každý den od 11.00 do 24.00 hodin


Stáhnout ppt "Pokračujte zde. P ř edstavení restaurace Restaurace Na Ostrově a celý areál sídlí na vyjímečném místě v přírodě, dostupné několik minut přímo z centra."

Podobné prezentace


Reklamy Google