Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Akutní bolest - bolesti

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Akutní bolest - bolesti"— Transkript prezentace:

1 Akutní bolest - bolesti
Zvukové léčení pomocí Rife frekvencí 3000, 95, 10000, 1550, 802, 880, 787, 727, 690, 666 Hz

2 Pokyny pro používání: Doporučujeme používat tyto zvukové frekvence, které jsou již smíchané do jednoho sinusového zvukového balíčku při prvních příznacích nachlazení nebo chřipky. Doba použití je cca minut na jedno sezení, které se používá opakovaně několikrát za den podle potřeby… Po dobu působení zvukového balíčku, nechte v sobě působit ŽE (životní energie) podle metodiky na dalších snímcích v místě bolesti. Po skončení cvičení provedeme výměnu ŽE (opotřebovaná za čerstvou) a ukončíme cvičení = léčení s tím, že necháme působit ŽE podle vlastního programu, který impregnujeme do ŽE…

3 Nabíjení ŽE Nabíjení můžeme provádět: Z MSaL (moře světla a lásky)
Přímo z Univerza imaginativně dýcháním celým povrchem těla Add. A) Nabíjení ŽE z MSaL: „Zpřítomňuji si V-IST v CHDS!“ „Ve Jménu Otce, Syna i Ducha Svatého si zpřítomňuji V-MSaL.“ „V-MSaL, vylij prosím Tě do mého Mikrokosmu ŽE a to především do mého MET, CET a DT.“ „ŽE z MSaL prostup a prosviť prosím mé MET, CET, DT a naplň je svým světlem, tak abych byl zdrav … (co nejdříve, aby se mi ulevilo do X minut, hodin, atd).“ „ŽE z MSaL obnovuj se v těchto mých tělech a rovinách těl do mého úplného uzdravení. Děkuji!“

4 Nabíjení můžeme provádět: Z MSaL (moře světla a lásky)
Přímo z Univerza imaginativně dýcháním celým povrchem těla Add. B) Nabíjení ŽE z Univerza: „Zpřítomňuji si V-IST v CHDS!“ „Zpřítomňuji si celé své 3JT jako dutý prostor!.“ „ Zpřítomňuji si V-3JT! “ z tohoto místa v dutém prostoru 3JT pravidelným dechem (plný nádech, prázdný výdech u dynamizace = zhušťování nebo plný nádech a plný výdech, kdy dovnitř čistá energie a ven při výdechu nečistá energie…!!! Podle potřeby nejprve prodýcháme: plný nádech a plný výdech ( min 3x - max 9x) Po prodýchání provádíme naplnění a zhuštění ŽE v dutém prostoru 3JT do hodnoty max 1,5 až 2 násobku hodnoty ŽE zdravého člověka! Je dobré několikrát za den (cca 3x až 4x) v době nemoci vydýchat a znovu obnovit dynamizaci ŽE v 3JT…. Zrychlí se průběh léčení!!!

5 Po celou dobu cvičení = léčení a práce s ŽE si udržujeme představu, že jsme naprosto zdraví, plní síly a pokud se to někomu z vás nedaří = není schopen, tak si představuje, jak se od minuty k minutě, od hodiny k hodině jeho stav zlepšuje až do představy absolutně zdravého člověka plného síly a zdraví…!!!

6 Vyrovnávání místní akutní bolesti
Kromě použití ŽE v předchozích snímcích, můžeme využít podle potřeby k harmonizaci MET (materiálně éterické tělo) i EF (elektrické fluidum), MF (magnetické fluidum), EMF (elektromagnetické fluidum = hustější forma ŽE), živlové energie… Metodika použití je stejná jako u ŽE, jen se zde zohledňuje nejen prostor (tvar), ale i časový faktor realizace přijatého záměru. „Zpřítomňuji si V-IST v CHDS!“ „Ve Jménu Otce, Syna i Ducha Svatého si zpřítomňuji V-MSaL.“ a) „V-MSaL, vylij prosím Tě do mého Mikrokosmu EF (MF nebo jiný typ energie podle potřeby) zharmonizuj (doplň a vyrovnej) tuto energii s ostatními energiemi, ať jsou v rovnováze a to především do mého MET (do 5 min), CET a DT.“ … pro celkovou harmonizaci 3JT!!! b) „V-MSaL, vylij prosím Tě do mého MET EF (MF nebo jiný typ energie podle potřeby) zharmonizuj (doplň a vyrovnej) tuto energii s ostatními energiemi, ať jsou v rovnováze a to především do mého MET (do 5 min), CET a DT.“ … pro akutní místní bolest!!!

7 Energetická dislokace v MET
HLAVA Přední část hlavy elektrická, zadní magnetická. Pravá strana magnetická, levá elektrická, vnitřek elektrický. OČI Přední i zadní část neutrální. Pravá a levá strana elektrická. Vnitřek magnetický. UŠI Přední a zadní část neutrální, pravá strana magnetická, levá elektrická. Vnitřek neutrální. ÚSTA A JAZYK Přední a zadní část neutrální, pravá a levá strana rovněž neutrální. Vnitřek magnetický. KRK Přední a zadní část magnetická. Pravá strana magnetická, levá elektrická. Vnitřek elektrický. HRUDNÍK Přední část elektromagnetická, zadní část elektrická. Pravá strana neutrální, levá strana elektrická. Vnitřek neutrální. BŘICHO Přední část elektrická, zadní magnetická. Pravá strana magnetická, levá elektrická. Vnitřek magnetický.

8 RUCE Přední a zadní část neutrální. Pravá strana magnetická, levá elektrická. Vnitřek neutrální. PRSTY pravé ruky Přední a zadní části neutrální. Pravá a levá strana elektrická. Vnitřek neutrální. PRSTY levé ruky NOHY Přední a zadní části neutrální. Pravá strana magnetická, levá elektrická. Vnitřek neutrální. MUŽSKY POHLAVNÍ ÚD Přední část elektrická, zadní část neutrální. Pravá a levá strana neutrální. Vnitřek magnetický. ŽENSKÉ POHLAVNÍ ÚSTROJÍ Přední část magnetická, zadní část neutrální. Pravá a levá strana neutrální. Vnitřek elektrický. POSLEDNÍ OBRATEL PÁTEŘE a KONEČNÍK Přední a zadní části neutrální, pravá a levá strana neutrální, vnitřek magnetický. Na základě této okultní anatomie si může zasvěcenec sestavit klíčem čtyřpólového magnetu dle potřeby další analogie.


Stáhnout ppt "Akutní bolest - bolesti"

Podobné prezentace


Reklamy Google