Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

MEZILIDSKÉ VZTAHY Základní škola a mateřská škola Nesovice, příspěvková organizace; CZ.1.07/1.4.00/21.1167 III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "MEZILIDSKÉ VZTAHY Základní škola a mateřská škola Nesovice, příspěvková organizace; CZ.1.07/1.4.00/21.1167 III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím."— Transkript prezentace:

1 MEZILIDSKÉ VZTAHY Základní škola a mateřská škola Nesovice, příspěvková organizace; CZ.1.07/1.4.00/ III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT VY_32_INOVACE_09_Mezilidské vztahy Pravidla slušného chování Mgr. Anna Klimešová

2 Anotace Anotace: Prezentace zaměřená na mezilidské
vztahy, slušné chování (ve škole, doma, na veřejnosti). Čtení příběhu: “Proč maminka Adámka nechce?“ Vzdělávací oblast: Člověk a jeho svět Ročník: 2. Druh učebního materiálu: prezentace Stupeň a typ vzdělávání: základní vzdělávání- první stupeň

3 Co je to slušné chování? ?? UMĚT POZDRAVIT UMĚT O NĚCO SLUŠNĚ POŽÁDAT
UMĚT PODĚKOVAT SLUŠNĚ SE CHOVAT DOMA I NA VEŘEJNOSTI (VE ŠKOLE, V DOPRAVNÍCH PROSTŘEDCÍCH, DIVADLE, atd.)

4 Četba příběhu „Proč maminka Adámka nechce.“
OTÁZKY Proč se maminka na Adámka nepodívá a posílá ho pryč? Co křičel Adámek na maminku? Co mu poradil tatínek? Přišel na to Adámek sám? Jaké to bylo slovíčko? Co se stane, když se někdo nechová slušně?


Stáhnout ppt "MEZILIDSKÉ VZTAHY Základní škola a mateřská škola Nesovice, příspěvková organizace; CZ.1.07/1.4.00/21.1167 III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím."

Podobné prezentace


Reklamy Google