Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Hádáme hrady a zámky Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Katarzyna Nogolová. Dostupné z Metodického portálu www.rvp.cz, ISSN:

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Hádáme hrady a zámky Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Katarzyna Nogolová. Dostupné z Metodického portálu www.rvp.cz, ISSN:"— Transkript prezentace:

1 Hádáme hrady a zámky Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Katarzyna Nogolová. Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financováno z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozuje Národní ústav pro vzdělávání, školské poradenské zařízení a zařízení pro další vzdělávání pedagogických pracovníků (NÚV).

2 Konopiště

3 Lednice

4 Kokořín

5 Karlštejn

6 Bezděz

7 Kost

8 Loket

9 Křivoklát

10 Hluboká nad Vltavou

11 Sychrov

12 Špilberk

13 Veveří

14 Buchlov

15 Zvíkov

16 Bouzov

17 Zdroje obrázků: Snímek 2: Me haridas. [cit ]. Dostupný pod licencí Creative Commons na WWW: < Snímek 3: Harold. [cit ]. Dostupný pod licencí Creative Commons na WWW: < Snímek 4: Joker Island. [cit ]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: < Snímek 5: Olaf1541. [cit ]. Dostupný pod licencí Creative Commons na WWW: < Snímek 6: Hejkal. [cit ]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: < Snímek 7: Olaf1541. [cit ]. Dostupný pod licencí Creative Commons na WWW: < Snímek 8: Bobak Ha'Eri . [cit ]. Dostupný pod licencí Creative Commons na WWW: < Snímek 9: Svobodat. [cit ]. Dostupný pod licencí Creative Commons na WWW: < Snímek 10: Ivo Jansch. [cit ]. Dostupný pod licencí Creative Commons na WWW: < Snímek 11: Kozuch. [cit ]. Dostupný pod licencí Creative Commons na WWW: < Snímek 12: Petr.adamek. [cit ]. Dostupný pod licencí Creative Commons na WWW: < Snímek 13: Dezidor. [cit ]. Dostupný pod licencí Creative Commons na WWW: < Snímek 14: Mercy. [cit ]. Dostupný pod licencí Creative Commons na WWW: < Snímek 15: Karelj. [cit ]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: < Snímek 16: Radek Bartoš. [cit ]. Dostupný pod licencí Creative Commons na WWW: <


Stáhnout ppt "Hádáme hrady a zámky Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Katarzyna Nogolová. Dostupné z Metodického portálu www.rvp.cz, ISSN:"

Podobné prezentace


Reklamy Google