Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Anotace Materiál obsahuje prezentaci rodného města Kroměříže. Obsahuje základní informace o městu a fotografie navštěvovaných míst. Žáci mohou sami doplnit.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Anotace Materiál obsahuje prezentaci rodného města Kroměříže. Obsahuje základní informace o městu a fotografie navštěvovaných míst. Žáci mohou sami doplnit."— Transkript prezentace:

1

2 Anotace Materiál obsahuje prezentaci rodného města Kroměříže. Obsahuje základní informace o městu a fotografie navštěvovaných míst. Žáci mohou sami doplnit obrázky svými fotografiemi.Určeno pro 3.ročník. Pilotáž: Prezentace byla pilotována ve 3. ročníku, ale lze ji využít jako opakovací materiál i v 5. ročníku – Můj kraj.

3 Moje rodiště - Kroměříž

4 Kroměříž tzv. Hanácké Athény leží na řece Moravě úrodná oblast Haná

5 Kroměříž Počet obyvatel : 30 tisíc
1998 zapsány zahrady a zámek do kulturního dědictví UNESCO

6 Květná zahrada

7 Podzámecká zahrada

8 Zámek

9 Citace HALBE,Christof , 09:40[cit ].File:Kromeriz, Marktpl, Schl.jpg.Dostupné z WWW:< MATEL,P , 12:46[cit ].File:Flower Garden Kromeriz.jpg.Dostupné z WWW: KARAKAL , 15:54[cit ].File:Kvetna zahrada Kromeriz kolonada.jpg.Dostupné z WWW: TEDMEK. 29. 4. 2010, 19:55[cit ].File:Kromeriz05 Podzam zahrada.JPG.Dostupné z WWW:< PUDULEK , 10:52[cit ].File:Arcibiskupský zámek Kroměříž -1.jpg.Dostupné z WWW:<


Stáhnout ppt "Anotace Materiál obsahuje prezentaci rodného města Kroměříže. Obsahuje základní informace o městu a fotografie navštěvovaných míst. Žáci mohou sami doplnit."

Podobné prezentace


Reklamy Google