Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Ústav podnikové strategie Motivace a stimulace pracovníků ve vybraném podniku Autor práce:

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Ústav podnikové strategie Motivace a stimulace pracovníků ve vybraném podniku Autor práce:"— Transkript prezentace:

1 Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Ústav podnikové strategie Motivace a stimulace pracovníků ve vybraném podniku Autor práce: Jana Svobodová, učo 8760 Vedoucí práce: Mgr. Hana Bartošová Oponent práce: Ing. Marcela Juraszková České Budějovice, červen 2016

2 Motivace a řešení daného problému
Prohloubení znalostí Ověření teoretických poznatků Vliv motivace na výkonnost, spokojenost pracovníků

3 Cíl práce Cílem je specifikovat a analyzovat motivační nástroje využívané ve vybraném podniku a určit pak jejich přínos.

4 Představení podniku Název: Domov Libníč a Centrum sociálních služeb Empatie Zřizovatel: Jihočeský kraj Statutární zástupce: Mgr. Alois Ambrož Vznik: Poskytovatel sociálních služeb

5 Výzkumné otázky Jaké motivační prostředky jsou používány ve vybraném podniku? Jaká je spokojenost/nespokojenost pracovníků z hlediska motivace ve vybraném podniku? Má organizace vyhovující motivační program?

6 Použité metody Dotazníkové šetření
Osobní rozhovor s pracovníky organizace

7 Výsledky zkoumané otázky č. 1.
Jaké motivační prostředky jsou používány ve vybraném podniku? Zaměstnanecké výhody Supervize Příspěvky na dovolenou Vzdělávací kurzy Hodnocení

8 Výsledky zkoumané otázky č.2.

9 Výsledky zkoumané otázky č.3.
Má organizace vyhovující motivační program? Žádný souvislý motivační program Motivační prvky vyhovující

10 Návrhy opatření Zpracování písemného dokumentu
Určení odpovědnosti vedoucích pracovníků Časový interval hodnocení úspěšnosti Určení způsobu hodnocení

11 Závěrečné shrnutí Výsledky zkoumání byly uvedeny
Návrhy opatření byly stanoveny Cíl práce byl splněn

12 Doplňující otázky Od oponenta práce: Ad str v čem konkrétně vázne organizace práce a komunikace s nadřízenými? Ad str kdo by měl v organizaci písemně zpracovat motivační program? Aplikujte Teorii rovnováhy Johna Adamse (viz str. 6) na konkrétních příkladech ze sledovaných institucí.

13 Doplňující otázky Ad str kdo a jakým způsobem by měl zpracovat jasná spravedlivá pravidla pro hodnocení zaměstnanců? Ad str specifikujte konkrétní kroky pro posílení role sebehodnocení a hodnocení spolupracovníkem. Z jakých pramenů autorka čerpala doporučení navrhovaná na str ?

14 Děkuji za vaši pozornost!


Stáhnout ppt "Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Ústav podnikové strategie Motivace a stimulace pracovníků ve vybraném podniku Autor práce:"

Podobné prezentace


Reklamy Google