Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Pionýrů 2069, Frýdek-Místek IČ

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Pionýrů 2069, Frýdek-Místek IČ"— Transkript prezentace:

1 Pionýrů 2069, 73801 Frýdek-Místek IČ 13644301
Název školy Střední škola elektrostavební a dřevozpracující, Frýdek-Místek, příspěvková organizace Adresa školy Pionýrů 2069, Frýdek-Místek Název operačního programu OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost Registrační číslo CZ.1.07/1.5.00/ Označení vzdělávacího materiálu VY_ 32_ INOVACE_ 6_16JawB-16 Název tematické oblasti (sady) Zateplovací systémy Název vzdělávacího materiálu Montáž soklové lišty Druh učebního materiálu Prezentace Anotace Technologický postup montáže soklové lišty Klíčová slova Soklová lišta, hmoždinky Vzdělávací obor, pro který je materiál určen ZEDNÍK H/01, STAVEBNICTVÍ M/01, ZEDNICKÉ PRÁCE E/01 Ročník I. – lll. Typická věková skupina let Speciální vzdělávací potřeby žádné Autor Mgr. Jaworski Bohuslav Zhotoveno, (datum/období) Celková velikost 2 737 kB Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Jaworski Bohuslav. Dostupné z portálu

2 Založení kontaktního zateplovacího systému
Šířka zakládací lišty musí odpovídat použité tloušťce izolantu. Lišty se osazují hmoždinkami s mm mezerou mezi lištami, k jejich případnému vyrovnání se použijí distanční podložky (tl mm). K napojení lišt je možno použít plastové spojky. Spára mezi lištou a podkladem musí být utěsněna lepící hmotou.

3 Založení bez zakládací lišty
Izolant Stavební lepidlo Perlinka Montážní lať Systém je možno založit také bez zakládací lišty, pouze s použitím skleněné síťoviny a montážní latě.

4 Upevňování soklových profilů
Materiál na zakládání Vrtání pro hmoždinky Kontrola rovinnosti Spodní hrany zateplovacího systému jsou chráněny kovovými částmi. Jejich horizontální umístění (určené vodováhou) je velmi užitečné při instalaci izolačních desek na celou plochu zdiva. Kotví se hmoždinkami (v odstupech cca 30 cm), minimálně 30 cm nad terénem.

5 Upevňování soklových profilů na nerovný podklad
Nerovnost podkladu může způsobovat deformaci soklové lišty. Deformaci můžeme předejít použitím vhodných podložek.

6 Upevňování soklových profilů na rohy budovy
V místech venkovních i vnitřních rohů věnujte pozornost odpovídajícímu ořezání částí profilů tak, aby mohly být přizpůsobeny průběhu podkladní stěny. Doporučuje se řezat tak, aby byl pás upevněn bez narušení jeho vnější hrany – to umožňuje zachování kontinuity linie a také spodní strany izolované fasády.

7 Použité zdroje: Obrázky:


Stáhnout ppt "Pionýrů 2069, Frýdek-Místek IČ"

Podobné prezentace


Reklamy Google