Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

KTV PRŽNO Duben 2017 Veselé Velikonoce.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "KTV PRŽNO Duben 2017 Veselé Velikonoce."— Transkript prezentace:

1 KTV PRŽNO Duben 2017 Veselé Velikonoce

2 Kabelová televize Pržno
Podněty a připomínky k obsahu sdělení v KTV můžete zasílat na mailovou adresu: , případně telefonicky na č či osobně na administrátora prezentací, starostu Petra Blokšu. Provozovatelem televizního programu KTV Pržno je TKR Jašek, s.r.o., Nádražní 628, Rožnov pod Radhoštěm, IČ Orgánem dohledu nad provozováním televizního vysílání je Rada pro rozhlasové a televizní vysílání, Praha.

3 Program KTV Naši jubilanti Klub seniorů Kouzelné odpoledne
Mobilní rozhlas Uklízíme Pržno Pozvánka na fotbal Čištění odpadních vod – beseda Svoz odpadů v dubnu

4 Naši jubilanti paní Ludmila Herotová 86 let pan Jiří Loder 75 let
pan Leopold Šebesta 60 let pan Milan Vašut 55 let paní Marie Šálková 55 let pan Gustav Vitanovec 50 let pan Pavel Dvořák 50 let pan Ivo Beneš 50 let Vážení jubilanti, přejeme Vám hodně zdravíčka, štěstíčka a pohody do dalších let. OÚ Pržno

5 Klub seniorů - pozvánka
Výlet na Ostravici Výbor Klubu seniorů zve své členy na odpolední výlet vlakem do Ostravice, kde společně navštíví bazén hotelu Odra. Akce se uskuteční ve čtvrtek 6. dubna Odjezd vlakem z Pržna ve hodin Výbor KS

6 KLAUNSKO-KOUZELNICKÁ SHOW v ÓCéčku
Obec Pržno připravila pro nejmenší kouzelné nedělní odpoledne. Dítka se mohou těšit na nefalšovanou KLAUNSKO-KOUZELNICKOU SHOW, která vypukne v neděli od hodin ve společenském sále Občanského centra v Pržně. A co se bude dít? Bude se kouzlit a čarovat, soutěžit a hrát, nebo také tancovat. Zkrátka bude to hodně veselé odpoledne. Jste srdečně zváni Vstup je ZDARMA.

7 Mobilní rozhlas

8 Uklízíme Pržno Již potřetí organizuje obec Pržno společnou úklidovou akci. Konat se bude v sobotu od 8.00 hod do hodin. Sraz účastníků na parkovišti u OC Pržno. Ochranné pomůcky a pytle budou k dispozici. Přijďte pomoci uklidit naši obec Děláme to pro sebe!  Na závěr společné občerstvení!!

9 SK Pržno - oddíl kopané Výsledky Ženy SK Pržno - Vítkovice 1 : 7 Muži SK Pržno – Nebory 2 : 0 Další utkání: Muži Ne BFK B - SK Pržno Ženy Ne Rožnov p.R. - SK Pržno

10 Čištění odpadních vod - beseda
Na základě průzkumu týkající se čištění odpadních vod v rodinných domech, organizuje obec informativní besedu na toto široké téma. Uskuteční se ve středu od hodin v sále OC Pržno. Občané, jste zváni k této besedě a diskuzi.

11 Svoz odpadů v dubnu Sklo – v pátek dle vytíženosti
Plasty - ve středu dle vytíženosti Papír - ve čtvrtek dle vytíženosti Komunální odpad - ve středu 5. a Sdělujeme občanům, že mohou k likvidaci zeleného odpadu ze zahrad využít rozmístěné kontejnery v obci, případně služeb sběrného dvora ve společnosti AVE CZ. Na OÚ je potřeba vyzvednout si žádanku. K dispozici jsou stále kompostovatelné sáčky na biodpad.


Stáhnout ppt "KTV PRŽNO Duben 2017 Veselé Velikonoce."

Podobné prezentace


Reklamy Google