Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Muž Hloupý 1.Muž hloupý stavěl dům svůj na písku, muž hloupý stavěl dům svůj na písku, muž hloupý stavěl dům svůj na písku, když náhle přišel déšť R:

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Muž Hloupý 1.Muž hloupý stavěl dům svůj na písku, muž hloupý stavěl dům svůj na písku, muž hloupý stavěl dům svůj na písku, když náhle přišel déšť R:"— Transkript prezentace:

1

2 Muž Hloupý 1.Muž hloupý stavěl dům svůj na písku, muž hloupý stavěl dům svůj na písku, muž hloupý stavěl dům svůj na písku, když náhle přišel déšť R: Déšť padal a voda stoupala, déšť padal a voda stoupala, déšť padal a voda stoupala a dům se rozsypal. 2. Muž chytrý stavěl dům svůj na skále, muž chytrý stavěl dům svůj na skále, muž chytrý stavěl dům svůj na skále až náhle přišel déšť. R: Déšť padala a voda stoupala, déšť padal a voda stoupala, déšť padal a voda stoupala a dům stál pevně dál.

3 Beskyde, Beskyde 1. Beskyde, beskyde, kdo po tobě ide, černooký bača ovečky zatáčá. 2. Aj, bačo, bačo náš, černú košulku máš, kdo ti ju vypere, když maměnku nemáš? 3. Já nemám maměnku, ale mám galánku, ona mi vypere černú košulenku. 4. Ona ju vypere, ona ju vyválí, až půjdu k muzice, každý mňa pochválí.


Stáhnout ppt "Muž Hloupý 1.Muž hloupý stavěl dům svůj na písku, muž hloupý stavěl dům svůj na písku, muž hloupý stavěl dům svůj na písku, když náhle přišel déšť R:"

Podobné prezentace


Reklamy Google