Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Dotkněte se inovací CZ.1.07/1.3.00/ MY FUTURE CAREER.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Dotkněte se inovací CZ.1.07/1.3.00/ MY FUTURE CAREER."— Transkript prezentace:

1 Dotkněte se inovací CZ.1.07/1.3.00/51.0024 MY FUTURE CAREER

2 Škola: Manažerská akademie, s r.o. Autor: Dita Boučková Předmět: Anglický jazyk Anotace: Prezentace obsahuje jednotlivé body zadání pro esej na téma My future career zamýšlenou pro domácí přípravu a dále odkaz na sepsání vlastního strukturovaného životopisu podle šablony na internetu pro práci na tabletu v hodině. Prezentace je určena pro žáky 4. ročníku SŠ. Materiál je zpracován v rámci projektu Dotkněte se inovací CZ.1.07/1.3.00/51.0024 Základní informace

3 Metodický pokyn Popis práce s materiálem  Materiál je určen pro práci s interaktivní tabulí a tablety Očekávání a cíle  Studenti se pokusí podle pokynů a šablony na internetu zpracovat vlastní životopis v angličtině, který mohou použít později při hledání zaměstnání. Seznámí se přitom se slovní zásobou týkající se tématu Moje budoucí povolání.

4 MY FUTURE CAREER Essay 150-200 words Typed Structured in paragraphs Introduction, body, conclusion

5 My future career-content name, age, birth (when, where), basic information about your family (name, age, job) primary school, secondary school (favourite subjects, hobbies, years – from-to) plans – university (kind, why) job (kind, salary, specialization, qualifications, plans from childhood, if it is hard to decide, position, working hours, why)

6 My future career-content travelling (where, how long,why,with whom) marriage (when, how many children, your ideal partner, wedding, honeymoon, what makes a good and happy marriage, what leads to a divorce)

7 Curriculum Vitae Enter this link and make your own CV step by step according to the guidance: http://cv.livecareer.co.uk//builder/load.aspx# Send your CV to my e-mail.

8 Zdroje Archiv autora Webové stránky: http://cv.livecareer.co.uk//builder/load.aspx#


Stáhnout ppt "Dotkněte se inovací CZ.1.07/1.3.00/ MY FUTURE CAREER."

Podobné prezentace


Reklamy Google