Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Tourism X Games Zimní Tourism X Games OBSAH 1)Kdo jsme 2)Zimní a Letní Tourism X Games )Řekli o Tourism X Games 4)Pozvání na Zimní Tourism.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Tourism X Games Zimní Tourism X Games OBSAH 1)Kdo jsme 2)Zimní a Letní Tourism X Games )Řekli o Tourism X Games 4)Pozvání na Zimní Tourism."— Transkript prezentace:

1 Tourism X Games Zimní Tourism X Games 2017

2 OBSAH 1)Kdo jsme 2)Zimní a Letní Tourism X Games 2016 3)Řekli o Tourism X Games 4)Pozvání na Zimní Tourism X Games 2017

3 Tourism X Games Tourism X Games je sportovně - vzdělávací akce pro subjekty z oboru cestovního ruchu. Cílem této akce je propojit profesionály působící v oblasti cestovního ruchu při neformální celodenní sportovně - vzdělávací akci tak, aby se mohli nejen vzdělat, změřit síly ve sportovních kláních, ale zejména probrat s kolegy z oboru novinky, trendy a hlubší spolupráci. Žádná bilaterální jednání, semináře, veletrhy či kongresy, nýbrž krásná příroda, sportovní oděv a řada adrenalinových sportů. Druhý ročník X Games nabídl širokou škálu aktivit, z nichž lze zmínit například tubing, lukostřelbu, horské koloběžky nebo slalom na mountain bordu. Slavnostní vyhlášení vítězů s dalším večerním programem a ochutnávkou vín pak nabízí příležitost rovněž pro networking a budování nových pracovně-přátelských vztahů. Jedinečný formát eventu CS napříč celým odvětvím cestovního ruchu Platforma pro neformální setkání profesionálů v turismu 1.3. 2. V ROCE 2017 MÁTE JEDINEČNOU MOŽNOST ZAPOJIT SE JIŽ DO 4. ROČNÍKU TOURISM X GAMES.

4 Kdo se účastní?

5 PCO Zimní Tourism X Games 2016 – skiareal Ještěd Celková účast 32 týmů dohromady 136 osob (soutěžící a fanoušci z jednotlivých týmů).

6 PCO Letní Tourism X Games 2016 – Kouty nad Desnou Celková účast 34 týmů dohromady 147 osob (soutěžící a fanoušci z jednotlivých týmů).

7 Řekli o Tourism X Games „Za náš tým maximální spokojenost nejen se třetím místem, ale i s celkovou organizací zimních Tourism X Games. Společně se již těšíme na letní program, příjemnou atmosféru a naše ostatní kolegy z oboru,“ říká director of sales & marketing. Lukáš Moureček Director of Sales & Marketing Park Inn Hotel Prague Karel Zelený „Je skvělé, že taková akce, jako je Tourism X Games, vznikla a přináší propojení jednotlivých subjektů z cestovního ruchu nenásilnou formou. A mimo to jsem velmi spokojen s umístěním našeho týmu v první desítce,“ uvedl manager KPMG Ondřej Špaček Manager Advisory Services, KPMG „ Děkujeme za výborný a zábavný sportovní pátek včetně dlouhého party time večera, z pohledu účastníka velmi dobře zorganizováno,“ komentuje akci ředitel Německé turistické centrály v ČR. Ředitel Německé turistické centrály

8 Zimní Tourism X Games 2017

9 Program Zimních Tourism X Games 2017 Místo konání: Velký Javor a Železná ruda (Bavorsko / Šumava) Datum: 3. – 4. 3. 2017 Pátek – den plný sportu a networkingu 10:00 – 18:00 – 6 sportovních aktivit pro 3 členné týmy 40 sportovních týmů z řad subjektů cestovního ruchu Plánovaná účast 150 – 160 profesionálů z cestovního ruchu Sobota – volnočasový program připravený pro účastníky ve spolupráci s Plzeňským krajem Letní Tourism X Games, 8. – 9. 9. 2017, České Švýcarsko

10

11 Těšíme se na vás na Tourism X Games! TXGMS s.r.o. IČO: 03055451 Kontakt: Ing. Filip Remenec Tel.: +420 724 08 98 53 Email: remenec@tourismxgames.czremenec@tourismxgames.cz


Stáhnout ppt "Tourism X Games Zimní Tourism X Games OBSAH 1)Kdo jsme 2)Zimní a Letní Tourism X Games )Řekli o Tourism X Games 4)Pozvání na Zimní Tourism."

Podobné prezentace


Reklamy Google