Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Slohová cvičení Administrativní útvary Zpracujte pozvánku na školní akademii, ples, sportovní den… Nezapomeňte na uvedení pořádající organizace, názvu.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Slohová cvičení Administrativní útvary Zpracujte pozvánku na školní akademii, ples, sportovní den… Nezapomeňte na uvedení pořádající organizace, názvu."— Transkript prezentace:

1

2 Slohová cvičení Administrativní útvary

3 Zpracujte pozvánku na školní akademii, ples, sportovní den… Nezapomeňte na uvedení pořádající organizace, názvu akce, na kterou zvete, programu, účinkujících, místa, data a hodiny… Jak se bude lišit od oznámení?

4 Napište inzerát na prodej/ koupi motorového vozidla, počítače, mobilního telefonu… Na co nesmíte zapomenout? (stručnost, jasnost, výstižnost a přesnost, kontaktní informace)

5 Appec Group, a.s. Tradiční výrobce balících strojů a zařízení, tradiční výrobce balících strojů a zařízení Název pozice: Administrativní pracovnice Popis: Přijmeme pracovníka/pracovnici na oddělení realizace. Náplň práce: - péče o stávající zákazníky, support pro obchodního zástupce, zajišťování dopravy strojů Požadavky: - podmínkou výborná znalost AJ slovem i písmem - pohovor bude veden v anglickém jazyce. - výhodou další jazyk NJ, RJ - technické vzdělání - předchozí praxe není nutná - samostatnost, pečlivost - znalost práce na PC (MS Office)

6 Nabízíme: - zajímavou a zodpovědnou práci s možností vlastní seberealizace, plat odpovídající dané pozici. Místo výkonu práce: Brno Termín nástupu: ihned Vaše životopisy zasílejte na email adresu: novakova@appecastro.cz případně nás kontaktujte na tel: 516 817 412 Napište motivační dopis a strukturovaný životopis (ucházíte se o práci administrativní pracovnice ve společnosti Appec Group a.s.):

7 ŽIVOTOPIS: Osobní údaje Napište jméno a příjmení, kontaktní adresu, telefonické spojení, adresu svého e-mailu. Uveďte rovněž datum narození. Rodinný stav a počet dětí není povinný, nemusíme je uvádět. Do hlavičky životopisu vložte fotografii (neutrální, detail na obličej, jako na OP či cestovní pas)

8 Vzdělání Uveďte nejvyšší dosažené vzdělání: název školy, obor studia, získaný titul, rok dokončení. Pak vypište ostatní formy studia, které jste absolvovali. Uveďte vždy název instituce, která vzdělávání organizovala, dobu jeho trvání a případně zda studium bylo zakončeno zkouškou. Pokud jste ještě na škole, uveďte předpokládanou dobu jejího zakončení. Tento oddíl je také možné zařadit až za sekci Praxe. Čerství absolventi však uvádějí vždy výčet studia před případnými praktickými zkušenostmi.

9 Praxe / Pracovní zkušenosti Tato část CV je jednou z nejdůležitějších. Seřaďte si jednotlivé pracovní pozice chronologicky od nejstarší po nejnovější. U každého zaměstnavatele uveďte název firmy a název pracovní pozice, kterou jste zastávali. U jednotlivých pozic napište měsíc a rok nástupu a odchodu. Popište svou činnost v každé pozici.

10 Další schopnosti V této části je vhodné shrnout vaše dovednosti a znalosti: jazykové, počítačové, ale i jiné. Můžete zmínit i některé osobnostní charakteristiky. Vyberte to, co by se vašemu potenciálnímu zaměstnavateli mohlo zdát přínosné. Vyjmenujte další výrazné pracovní úspěchy, zahraniční stáže nebo konference, kterých jste se zúčastnili, vědecké práce nebo publikační činnosti, různá ocenění, ale i svá hobby, pokud usoudíte, že by mohly personalistu zaujmout.

11 Zdroje: www.jobs.cz


Stáhnout ppt "Slohová cvičení Administrativní útvary Zpracujte pozvánku na školní akademii, ples, sportovní den… Nezapomeňte na uvedení pořádající organizace, názvu."

Podobné prezentace


Reklamy Google