Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Vítejte. Ke škole bezpečněji Projekt:Cíle projektu  Vize projektu vznikla od samotných žáků školy ZŠ Krátká v Klášterci nad Ohří, s cílem zvýšit bezpečnost.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Vítejte. Ke škole bezpečněji Projekt:Cíle projektu  Vize projektu vznikla od samotných žáků školy ZŠ Krátká v Klášterci nad Ohří, s cílem zvýšit bezpečnost."— Transkript prezentace:

1 Vítejte

2 Ke škole bezpečněji Projekt:Cíle projektu  Vize projektu vznikla od samotných žáků školy ZŠ Krátká v Klášterci nad Ohří, s cílem zvýšit bezpečnost v okolí školy. Projekt je zaměřen na označení nebezpečných a méně bezpečných míst v bezprostředním okolí školy.  Upozornit na to, že děti samotné vnímají některá místa v blízkosti své školy jako málo bezpečná. Tato místa označit, v kampani na ně upozornit obyvatele a představitele města a pomocí toho dosáhnout změn – lepšího, důraznějšího značení, zvýšení bezpečnosti. Zvýšit pocit bezpečí dětí při cestě do i ze školy.

3

4 Zmapovali jsme místa, která vnímáme nebezpečná

5 Vyrazili jsme do terénu

6 Umístili jsme informace o projektu na školní web

7 Uspořádali jsme anketu, ve které svůj názor vyjádřili žáci, rodiče a veřejnost

8 Vyhodnotili jsme ji

9 Natočili jsme krátké spoty

10 vytvořili jsme letáčky, které byly pozvánkou na besedu

11 Uspořádali jsme ji

12

13

14

15 Naše nebezpečná křižovatka

16 Fotky radaru (Jak u nás řidiči jezdí rychle)

17 Bary

18 Tady dobře vidíte kde je škola a bary.

19 Kruhový objezd přímo před školou

20 Děkujeme za zhlédnutí prezentace

21


Stáhnout ppt "Vítejte. Ke škole bezpečněji Projekt:Cíle projektu  Vize projektu vznikla od samotných žáků školy ZŠ Krátká v Klášterci nad Ohří, s cílem zvýšit bezpečnost."

Podobné prezentace


Reklamy Google