Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Elektrikáři-papo. Historie naší firmy ● Naše firma byla založená v prosinci roku 2011. ● Naše firma se nachází v Mešovicích, v malé vesničce v Jihomoravském.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Elektrikáři-papo. Historie naší firmy ● Naše firma byla založená v prosinci roku 2011. ● Naše firma se nachází v Mešovicích, v malé vesničce v Jihomoravském."— Transkript prezentace:

1 Elektrikáři-papo

2 Historie naší firmy ● Naše firma byla založená v prosinci roku 2011. ● Naše firma se nachází v Mešovicích, v malé vesničce v Jihomoravském kraji. Důvod umístění naší firmy je ten,protože v blízkosti se nenachzí větší město tak když potřebují naše služby tak budem velice rychle na místě určení.

3 Jak je tomu dnes ● Vybavení naší kanceláře je to nejmodernější v dnešní době a k dispozici máme ty nejlepší prostředky k výkonu naších služeb. ● U vás doma vám zařídíme vše přes elktriku od zapojení mixéru do zasuvky po instalaci elektřiny po celém vašem domě a nejento do jednoho pokoje vám nainstalujeme elektrické rozvody zdarma.

4 A co budoucnost ? ● Naše firma se postupem let bude více a více rozrůstat,nebudeme mít jen pouhou jedinou kancelář ale budeme jich mít po celé České repibluce několik desítek nebudeme mít jen jedno auto ale budeme jich mít stovky a nebudeme mí jen pár zaměstnanců ale budeme jich mít tisíce !!!!! ● A to není vše ještě plánujeme zřídit školy které by vyučovali nové zaměstnance pro naší firmu.

5 Jestli hledáte praci v Jihomoravském kraji tak nás navštivte v Mešovicích od pondělí do čtvrtka od 14:30 – 17:00 těšíme se na Vás Nebo nás navštivte na www.elektrikari- papo.czKde o nás získáte více informací.www.elektrikari- papo.cz

6 Děkujume vá za shlednutí této prezentace Na shledanou!


Stáhnout ppt "Elektrikáři-papo. Historie naší firmy ● Naše firma byla založená v prosinci roku 2011. ● Naše firma se nachází v Mešovicích, v malé vesničce v Jihomoravském."

Podobné prezentace


Reklamy Google