Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Vynálezy přírody Gymnázium a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Zlín Tematická oblast Motivace praktické výuky uměním, společenskými a přírodními.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Vynálezy přírody Gymnázium a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Zlín Tematická oblast Motivace praktické výuky uměním, společenskými a přírodními."— Transkript prezentace:

1 Vynálezy přírody Gymnázium a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Zlín Tematická oblast Motivace praktické výuky uměním, společenskými a přírodními jevy a mediálními sítěmi. Datum vytvoření 20. 8. 2012 Ročník 1. ročník čtyřletého a 5. ročník osmiletého gymnázia Stručný obsah Chápání stavby, struktury a principy růstu organismů. (Ulita, dělení buněk, semena rostlin, strom-kořeny,…) Způsob využití Postupně procházíme listy prezentace až na stranu 6. Žáci samostatně odpovídají. Správnost odpovědí zhodnotí vyučující. Potom žáci přistoupí k praktické části výuky. Autor Petr Faron Kód VY_32_INOVACE_38_EFAR08

2 Pozorně si prohlédni objekty na obrázcích a nakresli jejich stavební schéma.

3 Najdi společné znaky na zobrazených objektech a popiš je. Vyber dvojici obrázků, které má nejvíce společných znaků.

4 Vyřaď ty obrázky, na nichž zjevně nenalezneš žádný řád.

5 Řekni konkrétní příklady v architektuře vytvořené člověkem, které využívají podobné konstrukční schéma. Vytvoř podobnou studii.

6 Vyjádři slovy co nejlépe výraz výtvarného projevu každého z obou obrázků zabývající se jedním tématem. Porovnej obě charakteristiky.


Stáhnout ppt "Vynálezy přírody Gymnázium a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Zlín Tematická oblast Motivace praktické výuky uměním, společenskými a přírodními."

Podobné prezentace


Reklamy Google