Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

VY_32_INOVACE_47_Tulacka Tulačka Český jazyk - 2. ročník Hana Štrosová, Základní škola a Mateřská škola Jivina Vytvořeno v rámci v projektu „EU peníze.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "VY_32_INOVACE_47_Tulacka Tulačka Český jazyk - 2. ročník Hana Štrosová, Základní škola a Mateřská škola Jivina Vytvořeno v rámci v projektu „EU peníze."— Transkript prezentace:

1 VY_32_INOVACE_47_Tulacka Tulačka Český jazyk - 2. ročník Hana Štrosová, Základní škola a Mateřská škola Jivina Vytvořeno v rámci v projektu „EU peníze školám“ OP VK oblast podpory 1.4 s názvem Zlepšení podmínek pro vzdělávání na základních školách

2 Tulačka Čítanka pro 2.ročník (orientace a porozumění textu) 1.Najdi v textu tato slovní spojení a přečti celou větu. Před obchodem s Františkem V kloboučku před cukrárnou Prozkoumá ztratil se Proplétá se netrefí 2. Napiš na PC - Co chlapci pozorovali? 3. Vysvětli ústně - Co by se mohlo stát, kdyby holčičku vzal za ruku zlý člověk? 4. Máš malou sestru nebo bratra?

3 Zdroje: Nováková Z., Wagnerová D. Čítanka 2 Praha: Alter, s.r.o. 2007. ISBN 80-7245-079-4

4 Základní údaje o DUM Autor DUM: Hana Štrosová, Základní škola a Mateřská škola Jivina, Jivina 9, 294 14 Období vytvoření DUM: 1. a 2. pololetí šk. roku 2010/2011 Ročník: druhý Vzdělávací oblast: Jazyk a jazyková komunikace Vzdělávací obor: český jazyk Tematický okruh : Literární výchova Téma: Orientace v textu DUM byl vytvořen jako doprovodný materiál pro procvičování v předmětu český jazyk ve druhém ročníku ZŠ. Je určen k prezentaci pomocí datového projektoru nebo předvedení na monitorech žáků. Lze ho využít i pro procvičování do žákovských sešitů, stejně tak ho lze zaslat mailem žákům, kteří v době procvičování učiva chyběli.


Stáhnout ppt "VY_32_INOVACE_47_Tulacka Tulačka Český jazyk - 2. ročník Hana Štrosová, Základní škola a Mateřská škola Jivina Vytvořeno v rámci v projektu „EU peníze."

Podobné prezentace


Reklamy Google