Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Seznam požadavků na vzhled stánků – krátkodobé pronájmy v prodejnách Ahold.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Seznam požadavků na vzhled stánků – krátkodobé pronájmy v prodejnách Ahold."— Transkript prezentace:

1 Seznam požadavků na vzhled stánků – krátkodobé pronájmy v prodejnách Ahold.

2 2 Stánky pro vnitřní prostory Pro prodej zboží (textil, dárkové předměty, kosmetika…) jsou povoleny stánky v kombinaci dřevo/sklo, dřevo/hliník, plast. Pouze samotné stoly nebo stoly zakryté textilií není povoleno do pasáže umístit. Zboží na stánku musí být úhledně poskládáno, skladové zásoby skryty uvnitř stánku – viditelně uložené „banánové krabice“ nebo pytle se zbožím jsou neakceptovatelné. Příklady povolených stánků:

3 3 Stánky pro vnitřní prostory

4 4 Stánky pro vnější prostory Pro prodej zboží (textil, dárkové předměty, kosmetika…) jsou povoleny stánky v kombinaci dřevo/sklo, dřevo/hliník, dřevo/textilie (v případě stánku s danou tématikou), kontejnerový (plechový) stánek. Pouze samotné stoly nebo stoly zakryté textilií není povoleno před markety umístit. Zboží na stánku musí být úhledně poskládáno, skladové zásoby skryty uvnitř stánku – viditelně uložené „banánové krabice“ nebo pytle se zbožím jsou neakceptovatelné. Příklady povolených stánků:

5 5 Stánky pro vnější prostory V případě, že si nejste jisti, zda Váš stánek odpovídá požadovanému standardu, nahrajte jej do systému ve svém uživatelském profilu na www.ualbertu.cz, nebo jej pro posouzení zašlete na ualbertu@labartt.com. Obratem Vám dáme vědět, zda je možné s Vaším stánkem pronájem realizovat.www.ualbertu.cz ualbertu@labartt.com


Stáhnout ppt "Seznam požadavků na vzhled stánků – krátkodobé pronájmy v prodejnách Ahold."

Podobné prezentace


Reklamy Google