Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

MOTIVAČNÍ DOPIS. Vážený pane Batrlo, reaguji na Vaši nabídku brigádnické výpomoci na pozici správce sítě zveřejněnou dne 10.3. 2010 na serveru

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "MOTIVAČNÍ DOPIS. Vážený pane Batrlo, reaguji na Vaši nabídku brigádnické výpomoci na pozici správce sítě zveřejněnou dne 10.3. 2010 na serveru"— Transkript prezentace:

1 MOTIVAČNÍ DOPIS

2 Vážený pane Batrlo, reaguji na Vaši nabídku brigádnické výpomoci na pozici správce sítě zveřejněnou dne 10.3. 2010 na serveru www.prace.cz. Jak se můžete přesvědčit v přiloženém životopise, studium na Střední průmyslové škole elektrotechnické v Brně jsem úspěšně zakončil

3 maturitní zkouškou, nyní studuji VUT v Brně. Vynikám znalostí operačního systému Windows, ale ani OS Linux mi není neznámý. Ovládám programový balík MS Office a taktéž Windows 2008 server. Jsem samostatný, spolehlivý a i přes svou velkou rychlost jsem velmi pečlivý.

4 Se správou sítí mám zkušenosti, protože jsem na obdobné pozici již pracoval během posledního roku studia na SŠ. Působil jsem jako správce počítačové sítě ve firmě Metal, s.r.o.

5 K tomuto dopisu přikládám životopis a další reference a rád se dostavím na osobní pohovor. Těším se na případnou spolupráci. S pozdravem X. Y.


Stáhnout ppt "MOTIVAČNÍ DOPIS. Vážený pane Batrlo, reaguji na Vaši nabídku brigádnické výpomoci na pozici správce sítě zveřejněnou dne 10.3. 2010 na serveru"

Podobné prezentace


Reklamy Google