Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

MĚSTO POČÁTKY si vás dovoluje pozvat na 9. ročník tradiční velkolepé akce pod záštitou ministra životního prostředí a hejtmana kraje Vysočina.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "MĚSTO POČÁTKY si vás dovoluje pozvat na 9. ročník tradiční velkolepé akce pod záštitou ministra životního prostředí a hejtmana kraje Vysočina."— Transkript prezentace:

1 MĚSTO POČÁTKY si vás dovoluje pozvat na 9. ročník tradiční velkolepé akce pod záštitou ministra životního prostředí a hejtmana kraje Vysočina

2 DEN PŘÍRODY 21. května 2011 od 9.00 hod. POČÁTKY (okr. Pelhřimov), Valchovská alej, rekreační středisko Valcha, dětský tábor Beruška, rekreační středisko ČVÚT Praha

3 Své umění zde předvádí i čeští přední sochaři a řezbáři, např. Ivan „Dědek“ Šmíd, vyřezávající sochy životní velikosti motorovou pilou. Na „Den přírody“ zavítá každý rok 5 000 – 8 000 návštěvníků.

4 Akce se účastní organizace a firmy z celé republiky, jejichž činnost a produkty souvisí s přírodou. Firma EKO – KOM připravuje již tradičně Barevný den. Hravou formou učí děti správně třídit odpad.

5 Této akce se účastní nejlepší sokolníci ČR, kteří na své show představují celou plejádu denních i nočních dravců.

6 Součástí „Dne přírody“ jsou i rybářské závody na rybníku Káňovský s účastí závodníků z celé republiky.

7 U stanoviště počáteckých včelařů je možno shlédnout českou raritu – prosklený včelí úl.

8 Dalším velkým lákadlem je i lanové centrum pro děti i dospělé.

9 Návštěvníci akce si mohou na vlastní kůži vyzkoušet zadržení pachatele psem.

10 Zásluhu na renomé akce „Den přírody“ má i účast Zoologické zahrady Jihlava, která tímto láká návštěvníky k prohlídce opravdové zoo.

11 Nezapomenutelný zážitek nabízí Aquazorbing na jezeru Valcha.

12 Těšit se můžete na ukázky z dalších oborů: lesnictví, chovatelství, zahradnictví, ochrana přírody, sportovní rybolov, alternativní zdroje pro úsporu energií Další doprovodné akce a atrakce: soutěže pro děti, taneční vystoupení, živá hudba, soutěže pořádané partnerským městem Konolfingen (Švýcarsko), prodejní výstava zahradních sekaček a traktorů, agrovýstava…

13 NA VIDĚNOU V POČÁTKÁCH!


Stáhnout ppt "MĚSTO POČÁTKY si vás dovoluje pozvat na 9. ročník tradiční velkolepé akce pod záštitou ministra životního prostředí a hejtmana kraje Vysočina."

Podobné prezentace


Reklamy Google