Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Futurama. Futurama je americký animovaný seriál, který vytvořili Matt Groening a David X. Cohen (autoři seriálu Simpsonovi). První čtyři produkční série.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Futurama. Futurama je americký animovaný seriál, který vytvořili Matt Groening a David X. Cohen (autoři seriálu Simpsonovi). První čtyři produkční série."— Transkript prezentace:

1 Futurama

2 Futurama je americký animovaný seriál, který vytvořili Matt Groening a David X. Cohen (autoři seriálu Simpsonovi). První čtyři produkční série vysílala televizní stanice Fox Network v letech 1999 až 2003. V červnu 2006 televizní společnost Comedy Central potvrdila, že objednala dalších 16 epizod, které začala vysílat v průběhu roku 2008.

3 Původní názevFuturama ŽánrSci-fi, sitcom FormátAnimovaný seriál NámětMatt Groening Vyvinul Matt Groening David X.Cohen

4 DĚJ SE VĚTŠINOU ODEHRÁVÁ V NOVÉM NEW YORKU A PŘILEHLÉM VESMÍRU OD ROKU 3000. V PRVNÍM DÍLE SPADNE VĚČNÝ SMOLAŘ PHILIP J. FRY NA SILVESTRA ROKU 1999 DO MRAZÁKU V KRYOGENICKÉ LABORATOŘI. ROZMRAŽEN JE AŽ PO 1000 LETECH, 31. PROSINCE 2999 A ZJIŠŤUJE, ŽE SE NACHÁZÍ V NOVÉM NEW YORKU.

5 Klára Hejčlová


Stáhnout ppt "Futurama. Futurama je americký animovaný seriál, který vytvořili Matt Groening a David X. Cohen (autoři seriálu Simpsonovi). První čtyři produkční série."

Podobné prezentace


Reklamy Google