Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Přemýšleli jste někdy o tom, jaké to bude v roce 3000? Jak asi bude vypadat starý New York? Kolik přibude a ubude životních forem? Pokud ano, je pro vás.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Přemýšleli jste někdy o tom, jaké to bude v roce 3000? Jak asi bude vypadat starý New York? Kolik přibude a ubude životních forem? Pokud ano, je pro vás."— Transkript prezentace:

1

2 Přemýšleli jste někdy o tom, jaké to bude v roce 3000? Jak asi bude vypadat starý New York? Kolik přibude a ubude životních forem? Pokud ano, je pro vás Futurama ideální seriál. Jak jsem řekla. Futurama je americký animovaný seriál, který vytvořili Matt Groening a David X. Cohen.

3 Philip J. Fry Smolař Fry je ústřední postavou. Je zmatkař, smolař, žabař, nula, zoufalec a ještě k tomu idiot s IQ rozbitého vysavače…. Původně pracoval jako poslíček, když byl zmražen na 1000 let. Ve 31. století ho zaměstnal jeho jediný žijící příbuzný H.J. Farnsworth jako intergalaktického poslíčka ve firmě Planet Express.

4 Turanga Leela jednooká Leela je jediným členem posádky kosmické lodi Planet Express se smyslem pro zodpovědnost, proto zastává funkci kapitána. Vyrostla v sirotčináriu, před kterým ji jako novorozeně našli odloženou. Původně se domnívá, že je mimozemšťan neznámé rasy, po setkání se svými rodiči ale zjistí, že ve skutečnosti je „pouze“ mutant. Obvykle je tím, kdo ostatní vytahuje z problémů. A má talent na bojová umění.

5 Bender Bending Rodriguez Bender, robot vyrobený okolo roku 2996 v Mexiku a určený k ohýbání traverz, se dostává do firmy společně s Fryem. Obvykle se netají svou záští k lidem a přivádí své kolegy do nesnází, aniž by mu to jakkoli vadilo. Kromě kouření, neúspěšných pokusů o vaření a pití alkoholu je jeho největší zálibou kradení čehokoliv cennějšího při jakékoli příležitosti.

6 Prof. Hubert J. Farnsworth je Fryovým velmi vzdáleným prasynovcem, je mu okolo 160 let. Zabývá se vynalézáním pozoruhodných věcí a je šéfem zásilkové společnosti Planet Express, kterou založil, aby jejím prostřednictvím financoval svou podivnou vědeckou činnost.

7 Dr. John Zoidberg Zoidberg, tvor mimozemského původu. Je zaměstnán jako firemní lékař, ačkoli jeho znalosti medicíny jsou více než pochybné. Ostatními je téměř neustále přehlížen a někdy i utiskován.

8 Hermes Conrad je Jamajčan, pracující jako manažer ve společnosti Planet Express. Je profesionálním byrokratem a jeho vášní je dodržování předpisů, byrokratických postupů apod.. Krom toho je také bývalým vrcholovým sportovcem v disciplíně podlézání.

9 Amy Wong Amy je dcerou bohatých čínských rodičů, kterým patří celá západní polokoule Marsu. Ve firmě je na stáži, na universitu se dostala díky vlivu svých rodičů.

10 Tak, to je vše o mém oblíbeném seriálu Futurama…. DOPORUČUJI !!! Miška Slavíková


Stáhnout ppt "Přemýšleli jste někdy o tom, jaké to bude v roce 3000? Jak asi bude vypadat starý New York? Kolik přibude a ubude životních forem? Pokud ano, je pro vás."

Podobné prezentace


Reklamy Google