Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Kurz snowboardingu (KTS/SNO) Garant: PhDr. Radek Vobr, Ph.D.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Kurz snowboardingu (KTS/SNO) Garant: PhDr. Radek Vobr, Ph.D."— Transkript prezentace:

1 Kurz snowboardingu (KTS/SNO) Garant: PhDr. Radek Vobr, Ph.D. (rvobr@pf.jcu.cz) rvobr@pf.jcu.cz

2 Základní informace Místo konání:Špičák na Šumavě (hotel Bohemia) Termíny: prosinec a březen Cena kurzu: cca 3 500,- Kč Přihlášky:sekretářka KTVS (tel. 387 773 170)

3 Co nabízíme ? Začátečníkům půjčíme kompletní vybavení (snowboard, snowboardové boty, helmu, případně chrániče). Pokročilí mohou získat mezinárodní průkaz „Instruktor snowboardingu“. Výuka je zaměřena na zvládnutí smýkaných a řezaných oblouků a základy freestyle snowboardingu. V ceně kurzu je studijní literatura.

4 Náplň kurzu: V kurzu si posluchači budou osvojovat základy teoretických znalostí a praktických dovedností – smýkaný i řezaný oblouk, nošení, nastupování, koloběžka, pády, vstávání, sesouvání, sesouvání šikmo svahem, padající listí, jízda šikmo svahem, základní smýkaný oblouk, jízda na vleku, skoky a jízda na zábradlí. Z teoretických znalostí se bude jednat o informace o výstroji, výzbroji a její údržbě, mazání, historii a současnosti snowboardingu, bezpečnosti a základních pravidlech tohoto sportu.

5 Vybavení na kurz: Snowboardové vybavení – nejlépe freestylové prkno s měkkým vázáním, lyžařské brýle, oblečení a obutí do chaty a na výuku (nutné kvalitní rukavice a doporučujeme také chrániče kolen), osobní léky, občanský průkaz, průkaz pojištěnce zdravotní pojišťovny, psací potřeby, sjezdové vosky a fotografii na průkaz.


Stáhnout ppt "Kurz snowboardingu (KTS/SNO) Garant: PhDr. Radek Vobr, Ph.D."

Podobné prezentace


Reklamy Google