Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Cyklistický kroužek V listopadu na ZŠ s RVMPP Buzulucká zahájil svou činnost nový sportovní kroužek, který je zaměřen na cyklistiku. Kroužek vznikl pod.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Cyklistický kroužek V listopadu na ZŠ s RVMPP Buzulucká zahájil svou činnost nový sportovní kroužek, který je zaměřen na cyklistiku. Kroužek vznikl pod."— Transkript prezentace:

1 Cyklistický kroužek V listopadu na ZŠ s RVMPP Buzulucká zahájil svou činnost nový sportovní kroužek, který je zaměřen na cyklistiku. Kroužek vznikl pod patronací FACTOR BIKE TEAM, nejpočetnějšího cyklistického teamu v České republice. Tréninky jsou každý čtvrtek od 15,30 do 17,00 pod vedením zkušených profesionálních jezdců a trenérů Standy Hejduka, Radka Bečky a Jana Kubáče. Do cyklistického kroužku je nyní přihlášeno 24 dětí, pro které již základní škola zakoupila i nová jízdní kola. V zimním období se mladí cyklisté pravidelně připravují v tělocvičně školy, aby již na jaře mohli vyrazit do terénu.

2 Od září 2010 škola plánuje úpravu svého vzdělávacího programu a cyklistika se začlení i do výuky tělesné výchovy pro žáky 4. a 5. ročníků. Žáci v rámci tělesné výchovy projdou desetitýdenním kurzem, kdy na kolech budou trénovat v areálu školy i na novém dopravním hřišti v Proseticích. Smyslem celého projektu je naučit děti bezpečnou a správnou jízdu na kole. Snažíme se rozvinout zájem mladších dětí pro tento sport. Celý tento projekt je podporován firmou Factor CZ s.r.o.

3


Stáhnout ppt "Cyklistický kroužek V listopadu na ZŠ s RVMPP Buzulucká zahájil svou činnost nový sportovní kroužek, který je zaměřen na cyklistiku. Kroužek vznikl pod."

Podobné prezentace


Reklamy Google