Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Haribo – základní informace Haribo je německá firma, která byla založena roku 1920 v Bonnu panem Hansem Rieglem, která vyrábí bonbony všech možných druhů.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Haribo – základní informace Haribo je německá firma, která byla založena roku 1920 v Bonnu panem Hansem Rieglem, která vyrábí bonbony všech možných druhů."— Transkript prezentace:

1

2 Haribo – základní informace Haribo je německá firma, která byla založena roku 1920 v Bonnu panem Hansem Rieglem, která vyrábí bonbony všech možných druhů. Dnes je firma Haribo největším výrobcem gumových sladkůstek po celém světě.

3 Má pět výroben v Německu a dalších 13 po celé Evropě. Téměř v každém státě Evropy je prodejna těchto bonbónů, stejně jako v USA.

4 Gumoví medvídci Praví gumoví medvídci jsou vyráběni ve velikosti dvou centimetrů a měli by se dát roztáhnout až na 7 cm. Dají se na nich rozlišit základní tvary jako hlava, tělo s packami a nohy. Medvídci mají různé barvy, ale praví medvídci mají barvu červenou, zelenou, žlutou, bílou, růžovou a oranžovou. Z toho důvodu údajně mají pozitivní vliv na lidské klouby, šlachy, vlasy, nehty, kůži, cévy a vazivovou tkáň. Neobsahují cholesterol ani tuky.

5 Firma vytváří i mnoho dalších druhů cukrovinek

6

7

8

9 Děkujeme, že jste zkoukli tento článek


Stáhnout ppt "Haribo – základní informace Haribo je německá firma, která byla založena roku 1920 v Bonnu panem Hansem Rieglem, která vyrábí bonbony všech možných druhů."

Podobné prezentace


Reklamy Google