Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

LEGALIZAČNÍ SADA pro Windows XP Professional Pomozte svým zákazníkům získat legální Windows na stávajících počítačích.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "LEGALIZAČNÍ SADA pro Windows XP Professional Pomozte svým zákazníkům získat legální Windows na stávajících počítačích."— Transkript prezentace:

1 LEGALIZAČNÍ SADA pro Windows XP Professional Pomozte svým zákazníkům získat legální Windows na stávajících počítačích

2 Kampaň k produktu Legalizační Sada Společnost Microsoft celosvětově uvádí v roce 2006 na trh nový produkt Get Genuine Kit – Legalizační Sada. Pro účely představení produktu Legalizační Sada společnost Microsoft relizuje marketingovou kampaň s cílem podpořit povědomí o legálním softwaru a rizicích spojených s používáním padělků a nelegálního licencování. Vlády a instituce mnoha zemí již podporují a aktivně vyžadují používání legálního softwaru v obchodní a domácí sféře. Informace o legalizaci Cíle sady Get Genuine (Legalizační Sada) Nabídnout široce dostupnou, anonymní možnost legalizace těm zákazníkům, kteří chtějí mít softwarové licence v pořádku. Nabídnout zákazníkům Osvědčení o pravosti jako jasný důkaz licence, a zajistit jim technickou podporu společnosti Microsoft. Výzva Podporujte LEGALIZAČNÍ SADU u zákazníků, kteří jsou si vědomi hodnoty duševního vlastnictví a hledají možnost legalizace. Legalizační Sada pro Windows XP professional řeší velmi jednoduše, rychle a levně potřebu zákazníka získat legální Windows na své stávající počítače.

3 Popis činnosti Prodejce pomůže zákazníkům porozumět principu licencování klientských operačních systémů Windows a správným způsobům pořizování PC. Tím, že prodejce pomůže zákazníkům s legalizací, pomůže nyní i v budoucnu rozvíjet obchodní činnost své firmy. Produkt Legalizační Sada nabízí levné řešení, jak zajistit legalitu softwaru zákazníka a tím prohloubit obchodní vztah mezi partnerem a zákazníkem. Partne r Jednoduchá možnost, jak vyřešit problémy s licencemi. Dobrá hygiena IT – padělky softwaru zvyšují riziko infekce spywarem nebo jiným malwarem, jako jsou počítačové viry, a riziko nekompletních aktualizací kódu. Dodržování licenčních ujednání - software je originální, správně licencovaný a podporovaný společností Microsoft nebo důvěryhodným partnerem. Služba zákazníkům – přístup k nejnovějším funkcím, zabezpečení a podpoře. Pravé aktualizace – jiné než legální kopie programu Microsoft Windows XP nebudou mít možnost stahovat důležité aktualizace a rozšiřující funkce ZákazníkDistributor Distributor zajistí objednávku, prodej a propagaci produktu Legalizační Sada, podpoří informovanost o produktu u prodejců.

4 JAK TO FUNGUJE u partnera Zakupte LEGALIZAČNÍ SADU od autorizovaného OEM distributora Microsoft. Přiloženou nálepku Osvědčení o pravosti (COA štítek) nalepte, nebo uživateli řekněte, ať nalepí, na PC. Společnost Microsoft doporučuje, aby byl na počítači koncového uživatele proveden jeden z níže uvedených kroků: Spusťte nástroj Aktualizace produktového klíče Windows Přeinstalujte Windows XP Znovu nainstalujte Windows XP 1 2 3 Partner musí provést jeden z výše zmíněných tří kroků, aby byly k dispozici aktualizace, upgrady a služby podpory.

5 Podrobnosti o produktu Zákaznické scénářeVýchozí offline řešení pro všechny segmenty zákazníků Cílový zákazník Spotřebitelé v domácnostech, kteří nakupují offline Malé firmy Střední/velcí zákazníci, kteří neprocházejí procesem revize SAM Prodejní siť V současnosti dostupné prostřednictvím autorizovaných distributorů OEM Partneři a prodejci, kteří chtějí řešení prodávat, si jej zakoupí od OEM distributora Není k dispozici v distribuci krabicových produktů (FPP) Dostupnost K dispozici jsou všechny podporované jazyky Formát Pouzdro na DVD a v něm: 1 sada média FPP, 1 nálepka COA 1 sada média FPP, 10 nálepek COA Jak se instaluje? Plná instalace Instalace upgradu Online aktivace a ověření s využitím produktu Aktualizace klíče Podmínky Partner a prodejce může toto řešení prodávat jen za účelem legalizace (zákazníkům, kteří již provozují jiná než legální Windows XP Professional) Nálepka COA musí být nalepena na PC Licenci nelze převádět (licence končí s koncem životnosti PC)

6 DALŠÍ FAKTA LEGALIZAČNÍ SADA je u autorizovaných OEM distributorů Microsoft k dispozici v balení po 1 nebo 10 ks. Balení po 10 kusech musí být celé použito pro jednoho zákazníka a nesmí se dělit mezi více zákazníků. Programy stejně jako produkty z krabicových verzí před instalací nemažou obsah pevného disku. Microsoft LEGALIZAČNÍ SADU podporuje. Tím se liší od OEM verze, u níž podporu musí zajistit výrobce PC. Licenci NELZE přenést na jiné PC. LicenceObsah balení 11 nálepka COA, 1 médium a 1 licenční ujednání s koncovým uživatelem (EULA) 1010 nálepek COA, 1 médium a 1 EULA

7 Balení LEGALIZAČNÍ SADY V každé instalační sadě najdete M édium (CD s hologramem po celé ploše) Licenční ujednání s koncovým uživatelem (EULA) Nálepku COA

8 PROČ BY MĚ TO MĚLO ZAJÍMAT? Upgrade na Windows Vista bude k dispozici jen zákazníkům s legálními Windows. Problémům v budoucnu zabráníte, pokud budou mít legální Windows již dnes.

9 na Vista SKU... Upgrade z... Starter Home Basic Home Basic N* Home Premium BusinessBusiness N*EnterpriseUltimate Windows XP (SP2+) : Home N/AOK (1) CIRR, VCIVsR Windows XP (SP2+) : Pro (jen 32bitová) N/ACI R, V, XCIVsR Upgrad e na Vist u Legend a N/AUpgrade není nabízen CI Čistá instalace nabízená za cenu "upgrade" (se slevou) R Podporuje maloobchodní verzi Upgrade ( pomocí FPP) V Podporuje Upgrade hromadných licencí ( pomocí Upgrade SKU zakoupeného v rámci hromadných licencí ) Vs Jen podpora s oftwar u X K dispozici formou kupónu s omezenou časovou platnosti nabízeného OEM výrobcem (Express Upgrade)Express Upgrade

10 UŽITEČNÉ ZDROJE Autorizovaní OEM distributoři: http://www.microsoft.com/cze/partners/contacts/distoem.mspx http://www.microsoft.com/cze/partners/contacts/distoem.mspx Legalizace: http://www.microsoft.com/cze/windows/legalizace/default.mspx


Stáhnout ppt "LEGALIZAČNÍ SADA pro Windows XP Professional Pomozte svým zákazníkům získat legální Windows na stávajících počítačích."

Podobné prezentace


Reklamy Google